Η πρώην Σταρ Ελλάς Μαρία Ψηλού στο «Μαζί σου» – Μια ζωή σαν παραμύθι για την καλλονή

Μαζί σου

"Ταξίδια, καινούργια πράγματα που κάθε νέα κοπέλα ονειρεύεται να τα ζήσει όπως τα έζησα και γω..."

Στο «Μαζί σου» με την Τατιάνα Στεφανίδου θέλησε να ανοίξει την καρδιά μα και το σπίτι της η πρώην Σταρ Ελλάς, Μαρία Ψηλού. Το γοητευτικό μοντέλο μίλησε στην εκπομπή του ΣΚΑΪ για τη νέα της καθημερινότητα, τη σχέση με τον σύντροφο της, Κωνσταντίνο Ψηλό καθώς και το πρώτο καρπό του έρωτα τους που θα έρθει σε 2 μήνες.

Όπως εξομολογήθηκε η Μαρία Ψηλού, το ζευγάρι ζει μαζί από το πρώτο κιόλας βράδυ της γνωριμίας του ενώ η πρόταση γάμου σημειώθηκε από τον Κωνσταντίνο Ψηλό μόλις τρεις εβδομάδες μετά την πρώτη τους επαφή. Σε λίγες μέρες αναμένεται ο πολιτικός τους γάμος τον οποίο και θα διαδεχθεί, εν καιρώ, ο θρησκευτικός.

Αν και υπάρχει μεγάλη διαφορά ηλικίας με τον σύντροφο της, η Σταρ Ελλάς του 2017 δηλώνει ευτυχισμένη και δεν τη νοιάζουν καθόλου οι αριθμοί!

«Ήταν μια πάρα πολύ ωραία χρονιά γεμάτη εμπειρίες. Ταξίδια, καινούργια πράγματα που κάθε νέα κοπέλα ονειρεύεται να τα ζήσει όπως τα έζησα και γω. Από τότε βέβαια, το 2017, έχουν περάσει τρία χρόνια και έχουν αλλάξει πολλά ευχάριστα πράγματα» σημείωσε χαρακτηριστικά η Μαρία Ψηλού που αναμένει σε δυο μήνες τον ερχομό της κορούλας της.

Ζωή σαν παραμύθι, λοιπόν, για την Μαρία Ψηλού στο «Μαζί σου»…