Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου εξομολογείται – «Έκλαιγα, φοβήθηκα, κρύφτηκα στην αγκαλιά του άντρα μου»

Πηνελόπη Αναστασοπούλου

"Είχα ξεσπάσματα μες στην καραντίνα γιατί δεν ήξερα πως να το διαχειριστώ..."

Στον καναπέ του DOT βρέθηκε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου το μεσημέρι του Σαββάτου προκειμένου να συναντήσει τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλου. Η ηθοποιός μίλησε για την περίοδο της καραντίνας εκφράζοντας τους φόβους και τις ανησυχίες που η ίδια είχε κατά τη διάρκεια της.

Ειδικότερα, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου ανέφερε μέσα σε όλα πως «πέρασα λίγο δύσκολα στην αρχή της καραντίνας γιατί φοβήθηκα, η αλήθεια είναι και δεν συνηθίζω να λέω αυτή τη λέξη ποτέ. Ήταν, όμως, η πρώτη φορά που βρισκόμουν αντιμέτωπη με κάτι που δεν ήξερα καθόλου και δεν έχει υπάρξει προηγούμενη γνώση του θέματος. Δεν ήξερα πως να το επικοινωνήσω στα παιδιά μου, δεν ήξερα πως να συμπεριφερθώ στους γονείς μου που είναι δυο άνθρωποι υψηλού κινδύνου και όλο αυτό το πράγμα, κακά τα ψέματα, με είχε φρικάρει».

«Είχα κάποια ξεσπάσματα γιατί δεν ήξερα πως να το διαχειριστώ και μετά αποφάσισα ότι θα το πολεμήσω όπως πολεμάω τα πάντα» συμπλήρωσε, με ειλικρίνεια, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου. «Έκλαιγα, φοβήθηκα, κρύφτηκα στην αγκαλιά του Φώτη για ένα δυο βράδια έντρομη. Με καθησύχαζε και εγώ καθησύχαζα τον εαυτό μου».

Μια τρυφερή εξομολόγηση από την Πηνελόπη Αναστασοπούλου στην εκπομπή του ΣΚΑΪ…