Η Πέμη Ζούνη στο “Μαζί σου” – «Τώρα είμαστε πιο κοντά και ας είμαστε μακριά»

Πέμη Ζούνη

Όλα όσα είπε η ηθοποιός Πέμη Ζούνη.

Στην εκπομπή “Μαζί σου” και την Τατιάνα Στεφανίδου μίλησε η ηθοποιός Πέμη Ζούνη για τις δύσκολες στιγμές που περνάει η χώρα μας, αλλά και όλος ο κόσμος με την πανδημία του κορονοϊού, ενώ έστειλε και το δικό της μήνυμα αισιοδοξίας.

«Θα βγούμε με απώλειες αλλά και με πολλά κέρδη, το σκέφτομαι έντονα τελευταία. Κατ’ αρχάς θα έχετε παρατηρήσει όλοι ότι είμαστε πιο κοντά τώρα που είμαστε μακριά. Με ένα περίεργο τρόπο, είμαστε όλοι πιο κοντά, και αυτοί που ήμασταν στο επαγγελματικό περιβάλλον αλλά κυρίως η οικογένεια… Φίλοι και συγγενείς που δεν τους ζούσαμε, δεν τους νιώθαμε κοντά. Δεύτερο κέρδος είναι ότι ξαναθυμόμαστε, ανακαλύπτουμε από την αρχή τους ήρωες μας. Εγώ είμαι πολύ συγκινημένη… Έχουμε πολλούς ήρωες που βρήκαμε και δεν μιλάω μόνο για τους γιατρούς… Είναι πράγματα που δεν ξέραμε ότι υπάρχουν σε επίπεδο αλληλεγγύης.

Εγώ είμαι από τους ανθρώπους που είναι μοναχικοί. Μου λείπει το σπίτι, έχω πολλά να κάνω αλλά συναισθάνομαι βαθύτατα αυτούς που ζούνε σε δύσκολες συνθήκες, είτε με βία – ενδοοικογενειακή – είτε σε στενόχωρα μέρη. Λίγο να τους σκεφτούμε και απλώς να τους περάσουμε ένα μήνυμα ότι τους συμπαραστεκόμαστε. Εγώ είμαι από τους τυχερούς ανθρώπους… Έχω βιβλία πολλά και έχω να γράψω και να κάνω πράγματα αλλά δεν είναι όλοι έτσι και δεν έχει σημασία αν εγώ βρίσκω τρόπους να περνάω καλά», είπε μεταξύ άλλων η Πέμη Ζούνη.