«Η παραγωγή πτώχευσε κι έχασα 12.000 ευρώ» – Γνωστός Έλληνας ηθοποιός εξομολογείται

Γιάννης Παπαθανάσης

«Έχω κάνει πάρα πολλά επαγγέλματα στη ζωή μου. Αυτόν τον καιρό τοποθετώ αλουμίνια, βοηθός είμαι, δεν έχω εγώ δική μου εταιρία».

Συνέντευξη στην εκπομπή “Έλα χαμογέλα” και την Κωνσταντίνα Δημοπούλου έδωσε ο Γιάννης Παπαθανάσης. Ο τηλεοπτικός Σταύρακας από το Καφέ της Χαράς μίλησε για την επιστροφή της σειράς, για τα χρήματα που έχασε από μία παραγωγή που πτώχευσε, ενώ αποκάλυψε πως αυτόν τον καιρό, εκτός από τις τηλεοπτικές του υποχρεώσεις, τοποθετεί αλουμίνια ως βοηθός σε μια εταιρία.

«Το Καφέ έχει μια συνέχεια, είχε αφήσει κάτι στη μέση. Δεν υπήρξα ποτέ πρωταγωνιστής, αλλά θυμάμαι κάτι διαφημίσεις που έκανα και παρουσιάσεις, όπου τα κασέ ήταν υψηλά. Ξύπνησα ένα πρωί και πήγα σε μια παραγωγή να πάρω τα λεφτά, αλλά η εταιρεία είχε πτωχεύσει και έχασα 12.000 ευρώ. Είμαι 24 χρόνια ηθοποιός. Οι διαφημίσεις που με έκαναν γνωστό μου στοίχισαν. Μετά, ότι τηλέφωνο χτυπούσε, μου έλεγαν “έλα να κάνεις τον φουκαριάρη”. Ο Χάρης Ρώμας ακόμα δεν μας λέει ποιος έκαψε το Καφέ της Χαράς.

Έχω κάνει πάρα πολλά επαγγέλματα στη ζωή μου. Αυτόν τον καιρό τοποθετώ αλουμίνια, βοηθός είμαι, δεν έχω εγώ δική μου εταιρία. Πρόσφατα που έβαλα κάτι αλουμίνια στο Αιγάλεω ήρθε μια κυρία και με ρωτούσε για το Καφέ της Χαράς», είπε ο Γιάννης Παπαθανάσης.