Η Παναγιώτα Βλαντή απαντά για τα Μαύρα Μεσάνυχτα – «Υπάρχει μια επιθυμία να γίνουν»

Παναγιώτα Βλαντή

Όλα όσα είπε η γνωστή ηθοποιός.

Στην εκπομπή “Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα” και τον Άγγελο Λαμπίδη έδωσε συνέντευξη η Παναγιώτα Βλαντή, η οποία μίλησε, μεταξύ άλλων, και για τα Μαύρα Μεσάνυχτα.

«Όταν πραγματικά θέλεις να είσαι με κάποιον το καταφέρνεις, αλλά θέλει δουλειά και από τους δύο. Όταν υπάρχει βία, σωματική, λεκτική, ψυχολογική, θεωρώ ότι πρέπει να φεύγεις και να μιλάς γιατί συνήθως οι άνθρωποι που υπόκεινται σε αυτή τη βία έχουν χαμηλή αυτοεκτίμηση.

Έχω βρεθεί σε δύσκολη σχέση, όπως όλοι οι άνθρωποι, έχω περάσει και από αυτό, ήταν πολύ δύσκολα. Ήταν πάρα πολύ δύσκολο να φύγω, αλλά τελικά τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο. Πρέπει να έρθει η στιγμή εκείνη που θα είσαι έτοιμος να φύγεις, ο καθένας έχει τους δικούς του χρόνους.

Στην παράσταση που παίζω τώρα με λένε Σύλβια, με κυνηγάει αυτό το όνομα, είναι γούρικο. Και η Συλβί πήγε πάρα πολύ καλά, αλλά και αυτός ο ρόλος. Όταν μεγαλώσω θα ήθελα να γίνω Συλβί, τη θαυμάζω.

Κι εγώ ακούω ότι θα ξαναγίνουν τα Μαύρα Μεσάνυχτα, αλλά δεν ξέρω. Υπάρχει μια επιθυμία να γίνουν, θα δούμε. Αν το αποφασίσουν οι δημιουργοί, φυσικά και θα το ήθελα», είπε η Παναγιώτα Βλαντή.