Η Ντέμη Γεωργίου από το MasterChef δεν μπορεί να μιλήσει για αυτό και μας παρακαλεί

Ντέμη Γεωργίου

"Δεν μπορώ να σας πω άλλα, σας παρακαλώ"

Στο μαγαζί που διατηρεί η Ντέμη Γεωργίου μαζί με τη σύντροφο της, Άλκηστις τρύπωσε η κάμερα του «Έλα Χαμογέλα». Η πρώην διαγωνιζόμενη του MasterChef παραδέχθηκε πως δεν μπορεί να μιλήσει πολύ για τον διαγωνισμό μετά την αποχώρηση της ενώ θέλει τον Διονύση Πρώιο να κερδίσει αρκετά χρήματα πριν βγει!

«Στο Γιώργο θα μαγείρευα παντζαροσαλάτα που ξέρω ότι του αρέσει και πολύ» σημείωσε χαρακτηριστικά η Ντέμη Γεωργίου για τον πρώην συμπαίκτη της, ενώ συμπλήρωσε πως «λίγα λόγια για την Μαρία και τον Μπέλλο. Είναι πολύ αγαπημένα παιδιά, δεν ξέρω τι γίνεται ω τους αγαπώ και τους δύο. Δεν ξέρω τι κάνουν, πως είναι σε αυτή την φάση».

Όταν, όμως, η δημοσιογράφος της πρωινής εκπομπής της Σίσσυς Χρηστίδου ζήτησε περισσότερα σχόλια για το ριάλιτι μαγειρικής του STAR, η Ντέμη Γεωργίου δεν έκρυψε την αμηχανία της. «Δεν μπορώ να σας πω για το παιχνίδι! Σας παρακαλώ! Απλά θεωρώ ότι για τον Μπέλλο είναι η μαγειρική προέκταση του χεριού του και γενικά είναι από τους καλύτερους μάγειρες που έχουν περάσει από το MasterChef. Δεν ξέρω ποιος μπορεί να φύγει την επόμενη εβδομάδα γιατί είναι πολύ απρόβλεπτο το παιχνίδι. Ο αγαπημένος μου Διονύσης να κάτσει και άλλο και εκεί και να πάρει λεφτά. Να βγει πιο μετά».

«Δεν μπορώ να σας πω άλλα, σας παρακαλώ» πρόσθεσε με χαμόγελο η πρώην διαγωνιζόμενη για να κάνει, την ίδια στιγμή, την εμφάνιση της και η Μαρλέν Γρυντάκη που αποχώρησε από το MasterChef.