Η Νατάσα Θεοδωρίδου μένει άφωνη από την ατάκα του Παντελή Καναράκη για τις πλαστικές

Νατάσα Θεοδωρίδου

"Λοιπόν, για να τελειώνουμε με αυτή την ιστορία, είμαι η Νατάσα Θεοδωρίδου"

Την πρόσφατη συναυλία που έδωσε η Νατάσα Θεοδωρίδου στο Κηποθέατρο Παπάγου επέλεξε ο ΑΝΤ1 να προβάλλει το βράδυ της Κυριακής του Πάσχα. Σε αυτήν, που παρουσιάστηκε το περασμένο καλοκαίρι, πλάι στην αγαπημένη ερμηνεύτρια ήταν τόσο ο Γιώργος Παπαδόπουλος όσο ο καλός της φίλος, Παντελής Καναράκης.

Έτσι, για ακόμα μια φορά, η Νατάσα Θεοδωρίδου έπεσε… θύμα του γνωστού ηθοποιού που ανέβηκε στη σκηνή και την άφησε άφωνη με το χιουμοριστικό του σχόλιο περί πλαστικών! Μέσα από το «Καλό Μεσημεράκι» της Τετάρτης, δε, ο Νίκος Μουτσινάς έπαιξε το συγκεκριμένο απόσπασμα στην ενότητα της Χρυσής Τηλεόρασης προσφέροντας στο τηλεοπτικό κοινό ένα στιγμιότυπο αν μη τι άλλο απολαυστικό.

«Τραγουδίστρια είναι; Καλέ η Τάμτα είναι; Πάχυνε! Α, μισό λεπτό το βρήκα! Για σήκωσε ψηλά το χέρι σου και πες Fuego» σημείωσε με νόημα ο Παντελής Καναράκης στη σκηνή προς τη φίλη και συνεργάτιδα του.

Με τη σειρά της, η Νατάσα Θεοδωρίδου απάντησε με χιούμορ αλλά… αποφασιστικά: «Λοιπόν, για να τελειώνουμε με αυτή την ιστορία, είμαι η Νατάσα Θεοδωρίδου»

«Καλέ η Νατάσα είσαι; Χέστ@@@! Ε που να σε γνωρίσω, πάτε όλες και πειράζετε τις μούρες σας και σε λίγο από τα σφραγίσματα θα σας καταλαβαίνουμε» πρόσθεσε ο Παντελής Καναράκης κάνοντας τόσο την αγαπημένη ερμηνεύτρια όσο και το Νίκο Μουτσινά, στο πλατό της μεσημεριανής εκπομπής του ΣΚΑΪ, να λυθούν στα γέλια!

Ένα απολαυστικό στιγμιότυπο που αποτυπώνει την υπέροχη σχέση που διατηρούν εδώ και πολλά χρόνια η Νατάσα Θεοδωρίδου και ο Παντελής Καναράκης!