Η Νατάσα Θεοδωρίδου απάντησε για τον Γιώργο Θεοφάνους

Νατάσα Θεοδωρίδου

Νατάσα Θεοδωρίδου: "Το θεωρώ άτυχη στιγμή ενός ανθρώπου που δεν θα έπρεπε να το κάνει. Μόνο αυτό λέω προς τον Γιώργο, ότι δεν θα έπρεπε να το κάνει".

Νατάσα Θεοδωρίδου και Γιώργος Θεοφάνους έχουν μπει σε μια ψυχρή περίοδο μετά από μια ανάρτηση που έκανε ο γνωστός δημιουργός στο Instagram. Το ποστ που έκανε ο Γιώργος Θεοφάνους έγραφε: “Η Θεοδωρίδου είναι στους ΚΑΔ που θα παραμείνουν υποχρεωτικά ανοιχτοί, όπως τα σούπερ μάρκετ και τα φαρμακεία, δεν εξηγείται κάθε μέρα λάιβ”. Αυτό δεν άρεσε καθόλου στη Νατάσα Θεοδωρίδου, η οποία τον έκανε unfollow κι εκείνος με τη σειρά του της το ανταπέδωσε.

Σε συνέντευξη που έδωσε η τραγουδίστρια στον Χάρη Λεμπιδάκη ανέφερε σχετικά: «Αυτή είναι η αλήθεια, έτσι ακριβώς έγιναν τα πράγματα. Δεν αποφεύγω να απαντήσω, αλλά είναι ένα προσωπικό μου θέμα. Με τον Γιώργο μάς συνδέει μια 15ετία και… επιτυχιών, είναι ένας υπερταλαντούχος άνθρωπος, ο οποίος γράφει πάρα πολύ καλά τραγούδια. Όλοι εμείς πήραμε τραγούδια του και λειτουργήσαμε ως δίαυλοι επικοινωνίας και τα πήγαμε στον κόσμο. Η ιστορία έχει γραφτεί, οι επιτυχίες ή μη έχουν γραφτεί. Εγώ κρατάω μόνο αυτό και όλα τα άλλα τα θεωρώ άτυχη στιγμή ενός ανθρώπου που δεν θα έπρεπε να το κάνει. Μόνο αυτό λέω προς τον Γιώργο, ότι δεν θα έπρεπε να το κάνει».

«Κρατάω τα υπέροχα τραγούδια μας, τις υπέροχες συνεργασίες μας και όλο το άλλο το θεωρώ μια άτυχη στιγμή του», καταλήγει η Νατάσα Θεοδωρίδου.