Η Ναταλία Γερμανού ζητά συγνώμη στον Dj Pitsi και η Κατερίνα Καινούργιου σχολιάζει

Ναταλία Γερμανού

"Τη νύφη τότε την είχαμε πληρώσει όλοι..."

Στην εκπομπή «Ελένη» βρέθηκε, το μεσημέρι της Τρίτης, η Ναταλία Γερμανού όπου είχε μια αμήχανη τηλεοπτική συνάντηση με τον Dj Pitsi. Ο συνεργάτης της Ελένης Μενεγάκη είχε δεχθεί στο παρελθόν τα «πυρά» της παρουσιάστριας για την περίοδο όπου συνεργαζόταν με την Κατερίνα Καινούργιου.

Μάλιστα, ο νεαρός dj είχε απαντήσει τότε με δηλώσεις στη Ναταλία Γερμανού! Όταν ρώτησε, πάντα με χαμόγελο, η Ελένη Μενεγάκη την καλεσμένη της εάν γνωρίζονται με τον Dj Pitsi, εκείνη σημείωσε πως «ωραίες μουσικές μας παίζει! Τι κάνεις βρε παιδί μου πια; Που τσακωνόμαστε από μακριά και δεν έχουμε γνωριστεί ποτέ! Καλή χρονιά!»

«Είχα εκφραστεί λίγο σκληρά για εκείνον, όταν ήταν σε μια άλλη εκπομπή, αλλά μια συγνώμη έστω με καθυστέρηση» συμπλήρωσε η Ναταλία Γερμανού με τον Dj Pitsi να της χαμογελάει και να απαντά «συγχωρεμένη».

Το πρωί της Τετάρτης, όμως, η Κατερίνα Καινούργιου με την ομάδα της πρόβαλλαν το συγκεκριμένο απόσπασμα και έκαναν τα σχόλια τους μιας και την «άλλη εκπομπή», που ανέφερε η Ναταλία Γερμανού, παρουσίαζε η όμορφη παρουσιάστρια στο OPEN.

«Εντάξει, να πάει τώρα εκεί και να πει στην εκπομπή της Καινούργιου…» σημείωσε η Κατερίνα όταν ο Γρηγόρης Γκουντάρας έκανε τη σχετική παρατήρηση. «Πραγματικά οι λόγοι που αποχώρησε ο Dj Pitsi τότε από την εκπομπή ήταν άλλοι. Ούτε τσακωθήκαμε ούτε τίποτα. Πολύ καλό παιδί! Η Ναταλία δεν θεωρώ ότι το είπε άσχημα το «σε μια άλλη εκπομπή» απλά εκείνη την ώρα το είπε έτσι» πρόσθεσε.

«Τη νύφη τότε την είχαμε πληρώσει όλοι, όχι μόνο ο Dj Pitsi, αλλά ας μην το αναλύσουμε» κατέληξε με νόημα η Κατερίνα Καινούργιου.

Τέλος καλό, όλα καλά, λοιπόν, σε αυτή την «κόντρα»…