Η Μυριέλλα Κουρεντή παραδέχεται πως πάντα ήθελε να γίνει μανούλα αλλά…

Μυριέλλα Κουρεντή

"Γεννήθηκα έτοιμη να γίνω μάνα"

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη, ύστερα από καιρό, παραχώρησε η Μυριέλλα Κουρεντή στην εκπομπή «Μεσημέρι YES» και τον δημοσιογράφο Στάθη Πουρουτίδη. Η όμορφη ηθοποιός μίλησε για την τηλεοπτική της απουσία μέχρι να βρεθεί στο σίριαλ «Έλα στη θέση μου» ενώ πρόδωσε πως θα ήθελε να γίνει μανούλα!

«Πάντα ήθελα να γίνω μανούλα, γεννήθηκα έτοιμη να γίνω μάνα» σημείωσε, μέσα σε όλα, η γλυκιά ηθοποιός προσθέτοντας όμως με χαμόγελο πως… «όχι, ακόμα».

«Δεν είναι πως είμαι μικρή. Πρέπει να βρεις τον κατάλληλο, πρέπει να είναι οι συνθήκες κατάλληλες και πρέπει όλα να είναι σαν παζλ» συμπλήρωσε η Μυριέλλα Κουρεντή.

«Η αλήθεια είναι πως μου είχε λείψει η τηλεόραση. Φέτος πήγα στο Έλα στη θέση μου και νιώθω ευλογημένη! Αγαπάω όλους τους συντελεστές, έχω πάρει πάρα πολλά μαθήματα για να παίζω καλά» πρόσθεσε, σε άλλο σημείο, η πρωταγωνίστρια του Alpha.

Όσον αφορά στους λόγους για τους οποίους το τελευταίο διάστημα δεν την βλέπαμε στην τηλεόραση, η Μυριέλλα Κουρέντη σημείωσε πως «δεν είναι μόνο θέμα επιλογής. Απλά, επειδή είναι πολύ ωραίο το θέατρο, ήθελα αν ξαναδουλέψω στην τηλεόραση να είμαι κάπου που να έχει σίγουρο το κοινό του. Δεν ήθελα να ξαναταλαιπωρηθώ να μπω σε μια σειρά που θα είναι άγνωστη, καινούργια και δεν θα ξέρουν οι ίδιοι οι συντελεστές αν θα πάει καλά».

Τέλος, η Μυριέλλα Κουρεντή πρόδωσε με χαμόγελο πως είναι πολύ ρομαντικός χαρακτήρας.