Η Ματθίλδη Μαγγίρα μιλά για την άγνωστη σχέση με παίκτη από του MasterChef

Ματθίλδη Μαγγίρα

"Μπράβο στον Διονύση που συνεχίζει δυνατά την ζωή γιατί είναι ένας άνθρωπος που πάντα ήταν ζωντανός και πριν το παιδί".

Στην κάμερα του «Έλα Χαμογέλα» μίλησε η Ματθίλδη Μαγγίρα με αφορμή τη νέα της θεατρική δουλειά με τίτλο «Κατά Ματθίλδην». Η αγαπημένη performer πρόδωσε, μέσα σε όλα, πως γνωρίζεται πολλά χρόνια με τον παίκτη του MasterChef, Διονύση Πρώιο και ποια ιδιαίτερη σχέση τους ενώνει.

«Αυτή την περίοδο κάνω το Κατά Ματθίλδην το οποίο σόου βρίσκεται όλο σε μια βαλίτσα. Μια πολύ ιδιαίτερη βαλίτσα, έργο τέχνης που μου έχει φτιάξει ένας καταπληκτικός ζωγράφος, ο Διονύσης Πρώιος» σημείωσε χαρακτηριστικά η Ματθίλδη Μαγγίρα. » Ο Διονύσης του MasterChef, ναι, ένας αγαπημένος καλλιτέχνης! Προσωπικότητα τρελή! Την έχω χρόνια αυτή τη βαλίτσα».

Έχει παρακολουθήσει, αλήθεια, η Ματθίλδη Μαγγίρα τον καλό της φίλο στα επεισόδια του MasterChef; «Λίγο ναι, όσο προλαβαίνω. Είναι ο Διονύσης που ξέρω! Ένας άνθρωπος… χαρά Θεού, είχε αυτό το τραγικό γεγονός στη ζωή του και πιστεύω αυτό δεν ξεπερνιέται ποτέ. Γονιός που χάνει το παιδί του δεν νομίζω πως το ξεπερνάει».

«Μπράβο στον Διονύση που συνεχίζει δυνατά την ζωή γιατί είναι ένας άνθρωπος που πάντα ήταν ζωντανός και πριν το παιδί. Όταν λέω ζωντανός εννοώ άνθρωπος με ψυχή. Μερακλής. Έχει την αισθητική του και αυτή ακολουθεί πέρα από τους πίνακες τα πάντα. Μια Διονύσης αισθητική» πρόσθεσε με χαμόγελο η γνωστή ηθοποιός.

Επίσης, σχετικά με τον πρόωρα χαμένο γιο του παίκτη του MasterChef, η Ματθίλδη Μαγγίρα δήλωσε πως «ναι, τον είχα γνωρίσει. Ήταν ένα ήσυχο και πιο μαζεμένο παιδάκι».