Η Μάρλεν Γρυντάκη είναι η δεύτερη παίκτρια που επέστρεψε στο MasterChef

MasterChef

"Έκλεψε" την ποδιά από τον Ηλία Κιαζόλι και τον Γιώργο Λασκαρίδη...

Μια δεύτερη ευκαιρία δίνεται σε κάποιους παίκτες του MasterChef που αποχώρησαν σε προηγούμενα επεισόδια. Πιο συγκεκριμένα, τρεις παίκτες θα έχουν τη δυνατότητα να μπουν ξανά στο ριάλιτι μαγειρικής!

Έτσι, μετά την επιστροφή της Μαριάννας Πουλμέντη στο επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ της Τρίτης, ήταν η σειρά για έναν ακόμη πρώην διαγωνιζόμενο να γίνει εκ νέου… νυν στο επεισόδιο του MasterChef το βράδυ της Τετάρτης.

Υποψήφιοι προς επιστροφή ήταν η Μάρλεν Γρυντάκη, ο Ηλίας Κιαζόλι και ο Γιώργος Λασκαρίδης με την πρώτη να καταφέρνει να κερδίζει την αισθητική και την ψήφο των συμπαικτών της και να παίρνει το πολυπόθητο εισιτήριο.

Ένα εισιτήριο, ωστόσο, που δεν άρεσε και τόσο στην Μαρία Μπέη η οποία και εκδήλωσε τη δυσαρέσκεια της στην κάμερα του MasterChef. «Έχουν μπει οι δυο γυναίκες, ευτυχώς όμως έχω πάρα πολλές τούφες στα μαλλιά που σημαίνει ότι όσο και να μαλλιοτραβηχτώ δεν θα φανεί κάτι! Δεν ξέρω πως θα είναι η νύχτα είναι η αλήθεια σήμερα.
Δεν γουστάρω τις εξυπνάδες, ειδικά στη φάση που είμαι, τα νεύρα έχουν φτάσει πάνω από το κεφάλι μου. Δεν θα δεχτώ καμιά από τις δύο κοπέλες να βγάλει οποιοδήποτε παίκτη από τη στιγμή που έχουμε φτάσει στην 9αδα. Θα είμαι η πρώτη που θα οργανώσει μια κλίκα γιατί είναι άδικο, από μέρους μας, να φύγει κάποιος και να μείνει μια από αυτές τις δυο» σημείωσε χαρακτηριστικά η διαγωνιζόμενη του MasterChef.

Πως σας φαίνεται, αλήθεια, η επιστροφή της Μάρλεν Γρυντάκη στο MasterChef;