Η Μαρίνα Τσιντικίδου συγκλονίζει – «Οι συνεδρίες με ψυχολόγο και ψυχίατρο μου έσωσαν τη ζωή»

Μαρίνα Τσιντικίδου

"Λίγο τα έχασα και δεν ήξερα τι να κάνω. Να σου και τα ψυχολογικά προβλήματα... Κατάθλιψη σίγουρα, ξεκάθαρα δηλαδή..."

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Μαρίνα Τσιντσικίδου στη Μαίρη Αργυριάδου και το «Έλα Χαμογέλα». Έπειτα από μεγάλο διάστημα τηλεοπτική απουσίας, το γνωστό μοντέλο μίλησε για την περίοδο της καραντίνας, τη μάχη με την κατάθλιψη και το νέο επαγγελματικό της ξεκίνημα.

Πιο συγκεκριμένα, η Μαρίνα Τσιντικίδου σημείωσε χαρακτηριστικά πως » πέρασα πολύ ωραία την καραντίνα διότι με περιποιήθηκα πάρα πολύ. Σκέφτηκα πάρα πολύ, δηλαδή τόσος χρόνος με τον εαυτό σου, είναι κουραστικό πράγμα στο τέλος».

«Η ζωή μου είναι άλλ’ αντ’ άλλων» ανέφερε, σε άλλο σημείο, με χαμόγελο η Μαρίνα Τσιντικίδου αποκαλύπτοντας πως «στο εξωτερικό έφυγα για λόγους οικονομικούς. Περνάει περίπου ένας χρόνος χωρίς να ξέρω που πατάω και που βρίσκομαι. Λίγο τα έχασα και δεν ήξερα τι να κάνω. Να σου και τα ψυχολογικά προβλήματα… Κατάθλιψη σίγουρα, ξεκάθαρα δηλαδή… Όλα αυτά τα χρόνια είχα πάρα πολύ καλή σχέση με την ψυχοθεραπεία. Έχω δει και ψυχίατρο και ψυχολόγο σε συνεδρίες οι οποίες μου έσωσαν ξεκάθαρα τη ζωή. Εκεί, λοιπόν, σε μια μαύρη απελπισία, προέκυψε μια πρόταση εργασίας στην Καραϊβική από Ευρωπαϊκή κατασκευαστική εταιρία, κάπως, με μια απίθανη σύμπτωση, για μια θέση γραφείου.

Παράλληλα, στην ίδια συνέντευξη, η Μαρίνα Τσιντικίδου θέλησε να διατηρήσει χαμηλό προφίλ για την προσωπική της ζωή προδίδοντας λιτά πως βρίσκεται εδώ και πολλά χρόνια σε μια σχέση.