Η Μαρία Σολωμού μάς εκπλήσσει εν μέσω κορονοϊού με νέο σίριαλ

Μαρία Σολωμού

Όσα αποκάλυψε η ηθοποιός στο "Έλα Χαμογέλα"..

Στην πρωινή εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου, «Έλα Χαμογέλα» εμφανίστηκε μέσω skype η Μαρία Σολωμού το πρωί της Κυριακής. Η αγαπημένη ηθοποιός αποκάλυψε, μέσα σε όλα, πως σύντομα λόγω… κορονοϊού και της ευρύτερης καραντίνας θα την δούμε να πρωταγωνιστεί σε νέο διαδικτυακό σίριαλ!

«Μέσα σε όλο αυτό που ζούμε, χτυπάει ένα τηλέφωνο, με παίρνει ο Γιώργος Φειδάς και μου λέει, «ρε συ Μαρία σκέφτηκα να κάνουμε ένα σίριαλ τώρα, έτσι όπως είμαστε, από τα σπίτια μας». Τέσσερις φίλες που μιλάνε στο τηλέφωνο» ανέφερε χαρακτηριστικά η Μαρία Σολωμού.

«Είναι τέλειο! Μια παρέα τεσσάρων κοριτσιών, οι οποίες μιλάνε λίγο πριν μας πιάσει ο κορονοϊός. Είναι η Μαρία Κωνσταντάκη, η Σύλβια Δελικούρα, η Κατερίνα Θεοχάρη και εγώ. Με χαρακτήρες, γραμμένο σενάριο κανονικά και ο καθένας τραβάει τον εαυτό του. Πρέπει να σκηνοθετήσουμε μόνοι μας, να ντυθούμε μόνοι μας, να βρούμε το κάδρο μας, το φως μας, να βαφτούμε, να μάθουμε τα λόγια» πρόσθεσε σε μια χαριτωμένη έκρηξη πανικού η πρωταγωνίστρια του νέου αυτού διαδικτυακού σίριαλ.

Τέλος, όπως πρόδωσε η Μαρία Σολωμού, το σίριαλ θα ανέβει στο Youtube και στο κανάλι του Γιώργου Φειδά ενώ θα αποτελείται από μικρά δεκάλεπτα επεισόδια που θα προβάλλονται τρεις φορές την εβδομάδα.

Πως σας φαίνεται αλήθεια η ιδέα ενός γυναικείου κορονοϊο-Singles;