Η Μαρία Σολωμού ανατρέπει όσα γνωρίζαμε για την προσωπική της ζωή

Μαρία Σολωμού

"Όλοι νομίζουν ότι κάνω κάτι άλλο από αυτό που κάνω. Δεν με πειράζει, μ' αρέσει. Άμα θες να κρυφτείς, κρύβεσαι".

Η Μαρία Σολωμού, σε μια διαφορετική συνέντευξη που έδωσε στο Πρωινό και την Μαρία Κοκολάκη, ανέτρεψε εμμέσως όσα γνωρίζαμε για την προσωπική της ζωή τα τελευταία χρόνια. Συγκεκριμένα, η Μαρία Σολωμού εξομολογήθηκε τα εξής:

«Όταν πρωτοξεκίνησα ήταν πολύ σκληρά τα μεσημεριανά. Έχω ακούσει πολλά. Όμως όλους αυτούς που τα έχουν πει, εγώ τους θυμάμαι. Τα ονοματάκια τους τα ξέρω, γιατί πιστεύω όλα αυτά γυρνάνε.

Πια έχω πάρει κάποιες αποφάσεις, ότι δεν θα ξαναμιλήσω ποτέ για τα προσωπικά μου. Τα τελευταία δυόμισι τρία χρόνια κανείς δεν ξέρει τι κάνω, κανείς! Όλοι νομίζουν ότι κάνω κάτι άλλο από αυτό που κάνω. Δεν με πειράζει, μ’ αρέσει. Άμα θες να κρυφτείς, κρύβεσαι. Έχω αποφασίσει ότι δεν θέλω η εικόνα μου προς τα έξω να είναι «το ζευγάρι τάδε». Δεν θεωρώ ότι αυτό το πράγμα έχει να μου προσδώσει κάτι στην εικόνα μου προς τα έξω. Όλο αυτό το έπαθα αρκετά χρόνια και δεν το θέλω πια, οπότε το προστατεύω και τα έχω καταφέρει πάρα πολύ καλά».

Σχετικά με την επιστροφή του επιτυχημένου σίριαλ S1ngles, η Μαρία Σολωμού είπε: «Δεν ξέρουμε τι ριμέικ μπορεί να γίνει για τους S1ngles. Ο Φειδάς έχει διάφορες σκέψεις. Θα δούμε… Η δική μου άποψη είναι ότι δεν μπορεί να γίνει πάλι σίριαλ το S1ngles. Δεν ξέρω τι μπορεί να γίνει, πολλές προτάσεις υπάρχουν, θα δούμε».