Η Μαρία Πετεβή αποκαλύπτει για τις Άγριες Μέλισσες – Το κάστινγκ, η συμμετοχή της και η “Πηνελόπη”

Άγριες Μέλισσες

«Ήταν πολύ ψυχοφθόρο όταν γυρίζαμε τις σκηνές με το θάνατο του Σέργιου. Έκλαιγα πολύ ώρα με αναφιλητά».

Την Μαρία Πετεβή υποδέχθηκε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στο “The 2night Show”. Η ταλαντούχα ηθοποιός, που φέτος την απολαμβάνουμε στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 Άγριες Μέλισσες, μίλησε για τα κάστινγκ που πέρασε, για τη συμμετοχή της στη σειρά, αλλά και για τον ρόλο της Πηνελόπης που υποδύεται.

«Όταν γυρίζαμε στις σκηνές με τον θάνατο του Σέργιου ήταν πάρα πολύ ώρα το γύρισμα και έκλαιγα με αναφιλητά πάρα πολύ ώρα και κάποια στιγμή με πόνεσε το στομάχι μου και είπα δεν αντέχω άλλο. Ήταν πολύ ψυχοφθόρο. Από τη σχολή μας έστειλαν μήνυμα να στείλουμε βιογραφικό για τις Άγριες Μέλισσες. Επειδή έχω κάνει τηλεόραση και ήμουν και στην “Μουρμούρα” που είχα περάσει τέλεια και μου είχαν πει να συνεχίσω και τα γκεστ. Φοβόμουν πάρα πολύ το καθημερινό.

Είμαι τελειομανής και θέλω να γίνονται σωστά τα πράγματα. Φοβόμουν τους ρυθμούς που ακολουθούνται σε ένα καθημερινό. Δεν έχεις πολλές λήψεις, δεν έχεις τον ίδιο χρόνο για να προετοιμαστείς, υπάρχει μεγάλη κούραση. Και τα πράγματα για να μεστώσουν και να γίνουν όπως πρέπει να γίνουν θέλουν χρόνο. Σε ένα καθημερινό τρέχεις και δεν φτάνεις. Φοβόμουν πάρα πολύ.

Σκεφτόμουν να στείλω ή να μην στείλω βιογραφικό. Και με πήραν οι ίδιοι τηλέφωνο. Πήγα στο κάστινγκ, είδα τον Λευτέρη Χαρίτο κι ένιωσα μια εμπιστοσύνη. Είπα κάτσε να δω ποιοι άνθρωποι θα είναι εκεί, πώς θα νιώσω. Μια δουλειά την κρίνεις σίγουρα με το ποιοι άλλοι απαρτίζουν τη δουλειά και με το πώς νιώθεις όταν είσαι κοντά τους.

Στις Άγριες Μέλισσες έχω βρει πολύ ωραίους ανθρώπους που θα μείνουν στη ζωή μου και αυτό είναι το πιο σημαντικό. Με δοκίμασαν από την αρχή για το ρόλο της Πηνελόπης. Η Πηνελόπη είναι ένα παιδί πολύ δυστυχισμένο. Καταπιέζεται από το τι θα φορέσει μέχρι και το ποιον θα παντρευτεί. Η Πηνελόπη αγαπάει τον Μελέτη, για τον Κλεομένη δεν τρέφει ερωτικά συναισθήματα», είπε η Μαρία Πετεβή.