Η Μαρία Πετεβή από τις Άγριες Μέλισσες εξομολογείται για το ιδανικό τέλος της Πηνελόπης

Μαρία Πετεβή

Ποιο είναι το παρασκήνιο πίσω από την περιβόητη σκηνή με το φιλί στον Μελέτη;

Η Μαρία Πετεβή, η γλυκιά Πηνελόπη Σεβαστού από τις Άγριες Μέλισσες, βρέθηκε στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά το μεσημέρι της Τρίτης. Η ηθοποιός μίλησε αρκετά για τον ρόλο της στο σίριαλ και εξομολογήθηκε ποιο θεωρεί η ίδια ότι θα είναι το ιδανικό τέλος για την ηρωίδα που ενσαρκώνει.

«Το ιδανικό τέλος για την Πηνελόπη είναι να μάθει την αλήθεια για να καταρρίψει όλα αυτά που είχε στο μυαλό της για τους γονείς της και για τι σημαίνει ζωή γενικά και το ποιος είναι ο τρόπος που πρέπει να φέρονται οι άνθρωποι και το τι σημαίνει αγάπη. Έχει μάθει με λάθος τρόπο την αγάπη. Πρέπει να φύγει, ή με τον Μελέτη, ή να πάει με την πλευρά των τριών αδερφών. Αν καταλάβει τι σημαίνει αλήθεια με τους γονείς της θα χάσει τον κόσμο», είπε η Μαρία Πετεβή.

Θα έχουν η Πηνελόπη και ο Μελέτης περισσότερες ερωτικές σκηνές; «Ναι, όλες οι σκηνές είναι ωραίες. Δεν σου λέω τίποτα», είπε γελώντας η ηθοποιός.

«Συζητούσαμε καιρό για το πρώτο φιλί και όταν έφτασε η σκηνή είχαμε κάνει και μια πρόβα πριν που μιλούσαμε και λέγαμε και πώς πρέπει να συμβεί. Θέλαμε να υπάρξει αντίσταση μέχρι να συμβεί αυτό, δεν είναι κάτι εύκολο και για τους δύο», αποκάλυψε για την περιβόητη σκηνή με το φιλί ανάμεσα στην Πηνελόπη και τον Μελέτη.