Η Μαρία Μπεκατώρου ομολογεί πως “κάνω αυτά που μου ανακοινώνουν να κάνω”

Μαρία Μπεκατώρου

"Δεν ασχολούμαι καθόλου με το εσωτερικό κομμάτι της παραγωγής..."

Σε βραδινή της έξοδο συνέλαβε η κάμερα του Happy Day την Μαρία Μπεκατώρου. Η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 μίλησε, μέσα σε όλα, για το νέο κύκλο του “Your Face Sounds Familiar” που έρχεται στα μέσα του επόμενου μήνα αλλά και τα σχόλια που δέχθηκε ο Αλέξης Γεωργούλης για την επιλογή να είναι ξανά στην κριτική επιτροπή.

“Δυστυχώς η Μιμή Ντενίση δεν μπορεί να είναι γιατί το κανάλι αποφάσισε να παραμείνει ίδια μέρα εγγραφής, η Τετάρτη” σημείωσε χαρακτηριστικά η Μαρία Μπεκατώρου. “Με στεναχωρεί γιατί πέρασα φανταστικά μαζί της και γνώρισα έναν υπέροχο άνθρωπο”.

“Θα είναι μαζί μας η Μίρκα Παπακωνσταντίνου που την έχω γνωρίσει λίγο αλλά μου αρέσει πολύ” πρόσθεσε η παρουσιάστρια του Still Standing.

Όσον αφορά την απόφαση του ηθοποιού και ευρωβουλευτή με τον ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Γεωργούλη να βρεθεί εκ νέου στην κριτική επιτροπή του “Your Face Sounds Familiar”, η Μαρία Μπεκατώρου ήταν ευγενικά φειδωλή. “Δεν ασχολούμαι γενικά καθόλου με το εσωτερικό κομμάτι της παραγωγής,  εγώ κάνω αυτά που μου ανακοινώνουν να κάνω”.

“Τι να πω εγώ σε αυτό; Δεν θέλω να πω κάτι…” συμπλήρωσε λιτά η παρουσιάστρια.

Σίγουρα αναμένουμε με ενδιαφέρον και δηλώσεις του ίδιου του Αλέξη Γεωργούλη!