Η Μαρία Μπεκατώρου αποκαλύπτει την πιο δύσκολη τηλεοπτική στιγμή

Μαρία Μπεκατώρου

"Ντύθηκα, φτιάχτηκα και πήγα σε μια εκπομπή που ασθάνθηκα πάρα πολύ άσχημα"

Την Μαρία Μπεκατώρου είδαμε, μια μέρα πριν την πρεμιέρα του νέου κύκλου του «Your face sounds familiar», στον καναπέ του «Καλύτερα δε γίνεται». Η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 αποκάλυψε, μέσα σε όλα, πως έχει αισθανθεί άσχημα σε εκπομπή και εξήγησε στη Ναταλία Γερμανού τους λόγους.

Έχεις φύγει ποτέ από εκπομπή, στην οποία ήσουν καλεσμένη, επειδή αισθάνθηκες άβολα;

Ναι, φυσικά. Έχω φύγει. Πριν πολλά χρόνια, όταν ήμουν στο Τελεσίτυ και τότε ήταν που είχα αρχίσει να γίνομαι γνωστή από τις εκπομπές του Θέμου, του Λάκη Λαζόπουλου και των Ράδιο Αρβύλα. Με πήραν τηλέφωνο από την εκπομπή της Άννας Δρούζα καθώς είχαν ένα αφιέρωμα στους ανθρώπους αυτούς που αγαπούν οι συγκεκριμένες εκπομπές. Τους είπα ότι δεν αισθάνομαι καλά να το κάνω, τους ρώτησα ποιοι άλλοι θα είναι καλεσμένοι και μου είπαν πως «δεν θα υπάρχει πρόβλημα, εσείς θα είστε η βασική καλεσμένη και θα δώσουμε μια κοινωνική διάσταση στο θέμα».

Ντύθηκα, φτιάχτηκα και πήγα σε μια εκπομπή – δεν θέλω να πω ποιοι ήταν οι άλλοι καλεσμένοι – που αισθάνθηκα πάρα πολύ άσχημα. Δεν έφυγα από την αρχή και για αυτό τα βάζω με τον εαυτό μου. Έκατσα, υποτιμήθηκα από όλη την ομάδα και μετά έφυγα. Αυτό ήταν το πρώτο μάθημα που πήρα όντας ακόμα σε ένα μικρότερο κανάλι, που για μένα είναι πάντα μεγάλο, το Τελεσίτυ.

«Από τότε δεν την έχω ξαναπατήσει σε αυτό το επίπεδο ποτέ. Πάω πάντα εκεί που ξέρω ότι με αγαπάνε πολύ» κατέληξε η Μαρία Μπεκατώρου στην αφοπλιστικά ειλικρινή απάντηση.