Η Μαρία Μιχαλοπούλου εξομολογείται πρώτη φορά για το GNTM – “Με πλήγωσε ιδιαίτερα”

Μαρία Μιχαλοπούλου

"Όταν είδα το βίντεο με τα σχόλια από την προηγούμενη μέρα, έπαθα το πρώτο μου σοκ".

Η Μαρία Μιχαλοπούλου βρέθηκε για πρώτη φορά Στη φωλιά των Κου Κου και είχε πολλά να πει για το GNTM. Οι ερωτήσεις έπεσαν βροχή από την Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κατσούλη.

Για τη σκηνή στο GNTM, όπου οι τρεις φιναλίστ τής είπαν ότι δεν θα έπρεπε να είναι στον τελικό, η Μαρία Μιχαλοπούλου είπε: “Όταν είδα το βίντεο με τα σχόλια από την προηγούμενη μέρα, έπαθα το πρώτο μου σοκ. Είχε πει η Κέισι κάποια πολύ σκληρά λόγια, ότι δεν θα δουλέψω σαν μοντέλο ούτε στην Ελλάδα. Από αυτή τη συζήτηση το μόνο που θυμάμαι είναι μια πολύ μεγάλη απογοήτευση. Είχα στείλει μήνυμα στην Κέισι και μου είπε “Δεν έχω δικαιολογία. Το είπα, δεν μπορώ να σου πω κάτι”. Εκτιμώ πραγματικά ότι είναι ντόμπρα. Ήταν άκομψο και με πλήγωσε ιδιαίτερα. Δεν συνηθίζω να κλαίω”.

Για τις αντιπάθειες που απέκτησε μέσα στο GNTM από τις συμπαίκτριές της, η Μαρία Μιχαλοπούλου ανέφερε χαρακτηριστικά: “Στην αρχή με πείραζε πάρα πολύ, νόμιζα ότι είμαι από πάνω έως κάτω λάθος, ότι δεν ήξερα να συμπεριφέρομαι… Μετά συνειδητοποίησα ότι δεν μπορώ να αλλάξω όλον μου τον εαυτό απλά και μόνο επειδή βολεύει κάποιους. Δεν μπορώ. Είμαι πολύ αυθόρμητη και αυτό μου βγαίνει σε κακό πολλές φορές.

Για την Κάτια Ταραμπάνκο, η Μαρία Μιχαλοπούλου δήλωσε τα εξής: “Το καλό είναι ότι στο Μιλάνο ήταν πολύωρα τα γυρίσματα, οπότε πηγαίναμε στο δωμάτιο μόνο για ύπνο. Δεν έχει το τηλέφωνό μου, ούτε εγώ το δικό της”.

Για την αποχώρησή της από το GNTM, η Μαρία Μιχαλοπούλου σημείωσε πως: “Στη φωτογράφιση έδωσα το 1000% του εαυτού μου και δεν περίμενα ότι θα αποχωρήσω. Την ώρα που είπαν ότι φεύγω ξενέρωσα.