Η Μαρία Κορινθίου και ο Γιάννης Αϊβάζης «μένουν σπίτι» και μιλούν στην Τατιάνα Στεφανίδου

Μαζί σου

"Το πιο σημαντικό που έχει να κάνει ο καθένας μας είναι να δει την κατάσταση πάρα πολύ σοβαρά..."

Στο πλατό της Τατιάνας Στεφανίδου ήταν να βρεθεί, το μεσημέρι του Σαββάτου, η Μαρία Κορινθίου. Η γοητευτική ηθοποιός μαζί με τον σύζυγο της, Γιάννη Αϊβάζη προτίμησαν, όμως, να «μείνουν σπίτι» λόγω κορονοϊού και να βγουν σε ζωντανή σύνδεση στο «Μαζί σου».

«Θέλω να ζητήσω και δημόσια συγνώμη γιατί σήμερα ήταν να έρθω στο πλατό και σε σένα. Μιλήσαμε, όμως, χθες, συνεννοηθήκαμε και είπαμε καλύτερα να μιλήσουμε μέσω skype και messanger» σημείωσε χαρακτηριστικά, στην αρχή της σύνδεσης, η Μαρία Κορινθίου προσθέτοντας πως «μένουμε σπίτι και είμαστε μέρες στο σπίτι. Ειδικά εγώ γιατί είχα Δευτέρα και Τρίτη θέατρο, οπότε μετά την Τρίτη ήμουν στο σπίτι».

Με τη σειρά του, ο Γιάννης Αϊβάζης τόνισε προς την παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ πως «είναι υποχρέωση μας, αντιμετοπίζοντας αυτό το μεγάλο πρόβλημα που μας κάνει και φοβόμαστε πάρα πολύ, να προσπαθήσουμε να προστατέψουμε ο ένας το άλλο. Είναι πάρα πολύ σημαντικό. Νομίζω πως το πιο σημαντικό που έχει να κάνει ο καθένας μας είναι να δει την κατάσταση πάρα πολύ σοβαρά και να προστατέψει τον διπλανό του. Αυτό πρέπει να είναι το μήνυμα μας».

Επίσης, η Μαρία Κορινθίου πρόσθεσε με όμορφη διάθεση ότι «εμένα πραγματικά είναι η καλύτερη μου από την άποψη πως είμαι γενικά πολύ σπιτόγατα και μου αρέσει να μένω στο σπίτι. Είχα και ανάγκη να κάτσω στο σπίτι γιατί δούλευα πάρα πολύ οπότε έχω πάρα πολλά να κάνω. Από το να φτιάξω το σπίτι και να περάσω χρόνο με την κορούλα μου, την Ισμήνη».

«Μένουμε σπίτι» λοιπόν για όσο χρειαστεί για το καλό όλων μας…