Η Μαρία Κίτσου αποκαλύπτει ότι οι εξελίξεις στις Άγριες Μέλισσες θα είναι καταιγιστικές

Μαρία Κίτσου

"Ο κόσμος μου στέλνει πολλά μηνύματα..."

Την Μαρία Κίτσου συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Μεσημέρι» και ο δημοσιογράφος Αρτ στα θεατρικά βραβεία του Αθηνοράματος. Η πρωταγωνίστρια στις «Άγριες Μέλισσες» μίλησε, μεταξύ άλλων, για την μεγάλη επιτυχία που σημειώνει το σίριαλ και την διαχείριση που κάνει στην αναγνωρισιμότητα.

«Είναι το πρώτο μου βραβείο, δεν το περίμενα γι’ αυτό και έτρεμα κιόλας» ανέφερε χαρακτηριστικά η Μαρία Κίτσου. «Δεν έχει αλλάξει κάτι στη ζωή μου, με την επιτυχία της σειράς, απλά εισπράττω πολύ χαρά και αγάπη από τον κόσμο. Νιώθω ότι προσφέρω κιόλας μέσα από αυτό».

Όσον αφορά την επιτυχία που σημειώνουν οι Άγριες Μέλισσες, η ηθοποιός σημείωσε πως «Σε αυτή την έκταση, όχι, δεν την περίμενα αλλά το ένστικτο μου έλεγε από την πρώτη στιγμή πως κάτι πολύ καλό πάει να γίνει».

«Δεν παραξενεύτηκα όταν είδα τον εαυτό μου εξώφυλλο σε περιοδικό» παραδέχθηκε, επίσης, η Μαρία Κίτσου προσθέτοντας πως «τον έχω δει και σε σταυρόλεξο πριν πολλά χρόνια. Μέρος της δουλειάς είναι».

«Οι επόμενε εξελίξεις θα είναι καταιγιστικές και εμείς δεν τις προλαβαίνουμε, πολύ συχνά, οπότε ανυπομονούμε να δούμε κάθε βράδυ το έργο και να έρθουν τα επόμενα σενάρια στα χέρια μας. Δεν ξέρουμε κι εμείς τη συνέχεια» παραδέχθηκε, ακόμα, η Μαρία Κίτσου.

«Ο κόσμος μου στέλνει πολλά μηνύματα, δυστυχώς δεν προλαβαίνω να απαντάω, τρομερά μηνύματα με πολλή αγάπη και προσπαθώ να ανεβάζω όσα περισσότερα stories μπορώ. Είμαι χαρούμενη για αυτό που συμβαίνει» συμπλήρωσε η πρωταγωνίστρια του ΑΝΤ1.

«Το πιο τρελό που έχω ακούσει από θαυμαστή της σειράς είναι πως θέλει να έρθει αργάτης στα χωράφια μου, τζάμπα να δουλέψουν» αποκάλυψε με χαμόγελο στο «Μεσημέρι».

«Μικρή ήθελα να γίνω γιατρός χωρίς σύνορα και ακόμα το θέλω» κατέληξε η Μαρία Κίτσου.