Η Μαρία Εκμεκτσίογλου στο «Μαζί σου» για την επόμενη μέρα – «Φοβάμαι πως θα μειωθεί το προσωπικό»

Μαρία Εκμεκτσίογλου

Όσα είπε η αγαπημένη μαγείρισσα στην Τατιάνα Στεφανίδου...

Σε ζωντανή σύνδεση από το μαγαζί εστίασης που διατηρεί, εμφανίστηκε η Μαρία Εκμεκτσίογλου το απόγευμα της Κυριακής στην εκπομπή «Μαζί σου» με την Τατιάνα Στεφανίδου. Η γνωστή μαγείρισσα εξέφρασε με ειλικρίνεια τις ανησυχίες και τους προσωπικούς της φόβους όσον αφορά την σταδιακή άρση των μέτρων προστασίας για τον κορονοϊό.

Ειδικότερα, μεταξύ άλλων, η Μαρία Εκμεκτσίογλου τόνισε στον ΣΚΑΪ πως «θα παραμείνει σε λειτουργία σχεδόν το μισό μαγαζί. Να χωρούν δηλαδή 25 περίπου άτομα και αυτά να δούμε πως θα κάνουν μια παρέα γιατί, φαντάσου, τέσσερα άτομα θα κάθονται σε ένα τεράστιο τραπέζι αμφιβάλλω πάρα πολύ πως θα τσουγκρίζουν τα ποτήρια του».

«Δυστυχώς είναι μια περίοδος ολικής καταστροφής. Είχαμε προσωπικό, αν και δεν απολύθηκε κανένας μέχρι στιγμής, αλλά όταν ανοίξουμε με το καλό 1η Ιουνίου θα χρειαστούν σίγουρα πολύ λιγότερα άτομα. Δεν θα μπορούμε πλέον να κάνουμε τα φανταστικά μας Σαββατόβραδα και της Κυριακής τα μεσημέρια με 100 και 150 άτομα αλλά θα έχουμε το πολύ 20 με 25 άτομα που θα μπορούν να καθίσουν στον κήπο μας. Οπότε και το προσωπικό θα είναι ανάλογα» συμπλήρωσε η δημοφιλής μαγείρισσα.

Εμφανής και πλήρως δικαιολογημένη η ανησυχία από την Μαρία Εκμεκτσίογλου…