Η Μάρα Δαρμουσλή συγκλονίζει για την απώλεια του αδελφού της και τη νευρική ανορεξία

Μάρα Δαρμουσλή

"Βλέπω το τηλεφώνημα, ο Μίμης, το σηκώνω και σιωπή... Η πρώτη μου σκέψη ήταν ότι κάτι συνέβη στον μπαμπά..."

Η Μάρα Δαρμουσλή συναντήθηκε τα Μεσάνυχτα με την Ελεονώρα Μελέτη σε μια συγκλονιστική εξομολόγηση. Το γνωστό μοντέλο και ηθοποιός αναφέρθηκε αρχικά στο πρόβλημα με τη νευρική ανορεξία που αντιμετώπισε επί σειρά ετών:

«Είχα φτάσει να ζυγίζω 47 κιλά, τώρα είμαι 62. Δεν είχα εικόνα, υπήρχε και το photoshop… Ξυπνούσα το πρωί με ένα μήλο και όλη μέρα λίγα φύλλα μαρουλιού και λίγο κοτόπουλο. Μετά από λίγο καιρό έπαθα φωτοευαισθησία και δεν μπορούσα να σταθώ στα πόδια μου. Κράτησε αρκετά χρόνια».

Όταν η Μάρα Δαρμουσλή μίλησε για την πρόσφατη ξαφνική απώλεια του αδελφού της, τα λόγια της ράγισαν καρδιές…

«Δεν υπάρχει μεγαλύτερος πόνος από έναν πατέρα να χάνει το παιδί του, από μία μητέρα να χάνει το παιδί της. Στεναχωριέμαι γιατί δεν ξαναείδα ποτέ έτσι τους γονείς μου. Είναι πάρα πολύ δύσκολο. Η ζωή, όμως, συνεχίζεται. Είχαμε 14 χρόνια διαφορά, με μεγάλωσε. Ίσως αυτό που με στεναχώρησε είναι ότι τα Χριστούγεννα που μιλήσαμε στο τηλέφωνο βιαζόμουν να πάω στο θέατρο και ενώ μιλήσαμε, έκλεισα λίγο βιαστικά.

Όταν με πήρε ο άλλος μου αδερφός, ο Μίμης, ήταν σε ώρα παράστασης, λίγο πριν είχε ακουστεί ένα απόσπασμα του Αρκά από το «Η ζωή μετά», το οποίο είναι ακριβώς αυτή η περίπτωση. Το ακούω κάθε φορά στην παράσταση και είναι αυτή η μαχαιριά…

Βλέπω το τηλεφώνημα, ο Μίμης, το σηκώνω και σιωπή… Η πρώτη μου σκέψη ήταν ότι κάτι συνέβη στον μπαμπά, 83 ετών. Μου λέει έφυγε ο Γιώργος και απαντάω ποιος Γιώργος; Ο θίασος με στήριξε εκείνη τη βραδιά. Βγήκα στη σκηνή, με φωνή τσακισμένη», είπε η Μάρα Δαρμουσλή.