Η Μάρα Δαρμουσλή δεν αποκλείει «δεύτερο γάμο και δεύτερο παιδί»

Μάρα Δάρμουσλη

Όλα όσα είπε η πανέμορφη πρωταγωνίστρια...

Η Μάρα Δαρμουσλή μίλησε στην κάμερα του Πρωινού και τη δημοσιογράφο Μαίρη Αρώνη με αφορμή τη συμμετοχή της στην καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1, «Γυναίκα χωρίς όνομα». Η καλλονή ηθοποιός αναφέρθηκε στον πρόσφατο χαμό του αδελφού της, Γιώργου, τις καλές αμοιβές που λάμβανε ως μοντέλο στο εξωτερικό αλλά και τη σχέση με τις πλαστικές επεμβάσεις!

«Πρώτη φορά στην τηλεόραση βρίσκομαι σε καθημερινή σειρά με ρόλο που έχει αρκετά μεγάλη συνέχεια» σημείωσε χαρακτηριστικά για το νέο της τηλεοπτικό εγχείρημα.

Όσον αφορά το δύσκολο κλείσιμο του 2019, το οποίο της πήρε για πάντα τον αδελφό, η Μάρα Δαρμουσλή εξομολογήθηκε πως «μέσα από την απώλεια ενός ανθρώπου βρίσκουμε αφορμή και ευκαιρία να μιλήσουμε για πράγματα που έχουν μέσα τους. Μπορεί να ετοιμάζεσαι για το γύρισμα και να σου πει κάποιος, «έχασα και γω δικό μου άνθρωπο πέρσι». Πήγα πριν λίγο να ψωνίσω στη γειτονιά μου και την ώρα που έπαιρνα έναν ανανά, μου είπε η κοπέλα πως περνάει εκείνη τον ανανά».

«Ήμουν στο θέατρο όταν έμαθα την είδηση και ήταν δύσκολο. Έχουμε και ατάκα στο έργο, η οποία ταιριάζει πάρα πολύ με την περίσταση και κάθε φορά που την άκουγα ήταν πολύ δύσκολο» πρόσθεσε με ειλικρίνεια και γλυκό χαμόγελο η ηθοποιός.

Επίσης, η Μάρα Δαρμουσλή δε δίστασε να μας ξαφνιάσει προδίδοντας πως «δεν αποκλείω δεύτερο γάμο και δεύτερο παιδί γιατί ακόμη δεν έχω φτάσει τα 40 που είχα βάλει όριο.

Ποια είναι η σχέση και η άποψη της, αλήθεια, για τα πειράγματα και τις πλαστικές επεμβάσεις; «Και μόνο που βάφομαι, πειράζω κάτι πάνω μου… Αν εννοούμε για πιο μόνιμα, ναι, το έχω στο πρόγραμμα αλλά φυσικά χωρίς μεταμορφώσεις και παραμορφώσεις. Πιο μικρή είχα αλλάξει τα αυτιά μου και… έχω κάψει τις φωτογραφίες από τα πρώτα χρόνια του μόντελινγκ» ανέφερε με χιούμορ η καλλονή ηθοποιός.

«Δούλευα στο εξωτερικό για καταλόγους με ένα εκατομμύριο δραχμές την ημέρα» πρόσθεσε, σε άλλο σημείο, η Μάρα Δαρμουσλή.