Η Μαίρη Ραζή μιλά για το «Καφέ της Χαράς» και τους «θεατρικά αγράμματους»

Μαίρη Ραζή

"Πόσα είναι αυτά τα ταλέντα που εγώ δεν τα βλέπω;"

Μέσα από το «Καφέ της Χαράς» επέστρεψε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες η Μαίρη Ραζή. Η ηθοποιός μίλησε στην κάμερα του «Πρωινού» και την δημοσιογράφο Μαρία Κοκολάκη για την απουσία της, τις δυσκολίες που έχει η συντήρηση ενός θεατρικού χώρου για σειρά ετών αλλά και τους ηθοποιούς που δεν σπουδάζουν ηθοποιοί!

«Δεν είναι εύκολο να έχεις το δικό σου θέατρο, είναι πάρα πολύ δύσκολο» παραδέχθηκε η ηθοποιός εξηγώντας πως «χρειάζεται μεγάλο αγώνα, μεγάλη πίστη, πολύ πείσμα και καλές επιλογές.

«Επέστρεψα στην τηλεόραση μετά από πέντε χρόνια. Με την κρίση δεν γινόντουσαν σίριακ και δεν ήταν εύκολα τα πράγματα» τόνισε, επίσης, η Μαίρη Ραζή.

Όσον αφορά την πρόταση του Χάρη Ρώμα να ενταχθεί στο νέο κύκλο επεισοδίων του «Καφέ της Χαράς», η ηθοποιός πρόδωσε με χαμόγελο πως «τον αγαπώ πολύ τον Χάρη. Μας συνδέει μια σχέση πολύ αγαπησιάρικη γιατί η μητέρα του ερχόταν και παρακολουθούσε τα έργα μου».

«Είναι συναισθηματικά δεμένο το τηλεοπτικό κοινό με τους ήρωες του Καφέ της Χαράς. Ότι θα έκανε, όμως, τόσο υψηλά ποσοστά τηλεθέασης δεν το περίμενα προσωπικά» παραδέχθηκε, επίσης, η Μαίρη Ραζή.

Σε άλλο σημείο, η ηθοποιός αναφέρθηκε με σαφήνεια σε όσους ανθρώπους μπαίνουν σαν αλεξιπτωτιστές στον χώρο της υποκριτικής! «Όποιος δεν έχει τελειώσει μια δραματική σχολή, επιτρέψτε μου να πω, είναι αγράμματος θεατρικά και υποκριτικά. Τι θα πει πως έχω ταλέντο; Πόσα είναι αυτά τα ταλέντα που εγώ δεν τα βλέπω;».

«Η τηλεόραση είναι πιο εύκολη από το θέατρο, επειδή το ξανακάνεις σκηνή με τη σκηνή. Για αυτό και το ίδιο το σανίδι μπορεί να σε πετάξει από τη σκηνή» κατέληξε η Μαίρη Ραζή στα λεγόμενα της.