Η Λόλα Νταϊφά θυμάται τον Μίνωα Κυριακού και την αγωνία που έζησε στο άνοιγμα του ΑΝΤ1

https://youtu.be/RawMTLJAj7w

"Τη στιγμή που βγήκε στον αέρα δεν είχα μετρήσει σφυγμούς, αν είχα μετρήσει δεν ξέρω πόσο ρεκόρ θα είχα"!

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Λόλα Νταϊφά στην κάμερα του «Καλύτερα δεν γίνεται» και τον δημοσιογράφο Κώστα Τσουρό. Η κα. Νταϊφά αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στη συνεργασία της με τον Μίνωα Κυριακού, το ξεκίνημα της Ρούλας Κορομηλά και την επιτυχία εν μία νυκτί της Ελένης Μενεγάκη σημείωσε χαρακτηριστικά η «σιδηρά κυρία των δημοσίων σχέσεων».

«Ήμασταν 02:40 στον ΑΝΤ1 και ακούμε βήματα. Έρχεται ο Μίνως Κυριακού και λέει εδώ είστε ακόμα και μου καίτε το φως;» σημείωσε με χιούμορ η «σιδηρά κυρία των δημοσίων σχέσεων».

«Ο ΑΝΤ1 βγήκε τέλος Δεκεμβρίου και εγώ ήμουν εκεί από τον Οκτώβρη. Τη στιγμή που βγήκε στον αέρα δεν είχα μετρήσει σφυγμούς, αν είχα μετρήσει δεν ξέρω πόσο ρεκόρ θα είχα! Τότε δεν είχαμε Autocue κι εγώ ήμουν καθισμένη στο πάτωμα και είχα 4 μεγάλες σελίδες με μεγάλα γράμματα που ήταν ο λόγος του Μίνου Κυριακού Γύριζα λοιπόν τις σελίδες, πέφτανε κάτω και διάβαζε. Η αγωνία μου μην πέσουν οι σελίδες και διαβάσει άλλα ντ’ άλλων δεν ήταν και το καλύτερο μου» πρόσθεσε η Λόλα Νταϊφά.

Όσον αφορά το προφίλ του πρώην συνεργάτη της, η κα. Νταϊφά δήλωσε πως: «Ο Μίνως Κυριακού ήταν άνθρωπος παθιασμένος, δυνατός, έξυπνος, εύστροφος και πολύ τυχερός όπως έλεγε και ο ίδιος. Είχε πέσει από αεροπλάνο και σώθηκε, έτσι μας είχε πει. Στη δουλειά άκουγε, όχι μόνο εμένα, όλους όσους εμπιστευόταν».

Όταν ήρθε η Ρούλα Κορομηλά στον ΑΝΤ1 ήταν στοίχημα γιατί τότε άρχισε μια πρωινή εκπομπή που δεν είχε κανένας άλλος» παραδέχθηκε για την γνωστή παρουσιάστρια. «Έζησε στιγμές λατρείας από τον κόσμο» συμπλήρωσε.

Όσον αφορά, δε, τον ερχομό της Ελένης Μενεγάκη στην πρωινή ζώνη, η Λόλα Νταϊφά ανέφερε πως «ήρθε και εν μια νυκτί τα κατάφερε. Είχε άγχος και ανασφάλειες. Ο Κυριακού της έλεγε να πιστεύει ότι μπορεί και το πίστεψε».

Η Λόλα Νταϊφά μίλησε, επίσης, για την περίοδο που βρέθηκε στο STAR καθώς και την επιρροή των καναλιών στον Τύπο.