Η Λίτσα Πατέρα είχε πολλά νέα και συγκεκριμένες ημερομηνίες

Λίτσα Πατέρα

Οι κρίσιμες ανακοινώσεις, τα νέα για το φάρμακο και η ημερομηνία που θα φέρει τα αποτελέσματα. Η Λίτσα Πατέρα μίλησε για όλα.

«Έχω πάρα πολλά νέα να σας πω και τα περισσότερα από αυτά είναι πολύ πολύ ευχάριστα», είπε η Λίτσα Πατέρα για τα ζώδια, στο Πρωινό της Δευτέρας. «Μπαίνουμε σε μία περίοδο πολύ ερωτική, παιδιά μην το παρακάνετε τόσο καιρό μέσα…», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Έχουμε μία Πανσέληνο στον Σκορπιό, αναμένονται πάρα πολλές κρίσιμες ανακοινώσεις οι οποίες θα έχουν σχέση με τα ακίνητα, τη φορολογία των ακινήτων, αλλά και κάποιες μεταρρυθμίσεις στις επιχειρήσεις, οι οποίες θα είναι υπέρ των εργαζομένων.

Ο έρωτας καλά κρατεί.

Θα μάθουμε πολλά πράγματα. Σας είχα πει ότι μέσα στον Μάιο θα έχουμε μία είδηση για ένα φάρμακο, το ακούσαμε. Είναι πολύ ευχάριστο κι αυτό και θα προχωρήσουν πολλά πράγματα.

Μια υπερβολή συναισθηματική έχουμε αλλά καλύτερα να δώσετε προσοχή σε κάποιες ημερομηνίες. Σήμερα η Σελήνη είναι στον Ζυγό και κάνει ένα πολύ ωραίο τρίγωνο με τον Κρόνο, για ορισμένα ζώιδα -Δίδυμοι, Ζυγοί, Τοξότες, Υδροχόοι- είναι μία ένδειξη όπου η νέα Σελήνη που γίνεται στις 22 Μαΐου θα έχει τα αποτελέσματα. Γι’ αυτό σήμερα ειδικά, γύρω στο μεσημέρι, εάν γίνουν κάποιες συζητήσεις, συμφωνίες, αυτές θα προχωρήσουν πάρα πολύ στις 22 του μηνός», επισήμανε η Λίτσα Πατέρα.