Η Λίτσα Πατέρα αιφνιδίασε τον Νίκο Μουτσινά – Η έκπληξη της αστρολόγου

Λίτσα Πατέρα

"Ώπα, ώπα, ώπα! Νίκο μου καλέ, η Λίτσα Πατέρα είμαι!"

Μια απρόσμενη παρέμβαση είχε, το μεσημέρι της Τρίτης, ο Νίκος Μουτσινάς στο «Καλό Μεσημεράκι» από την Λίτσα Πατέρα. Μια κίνηση από την αστρολόγο της πρωινής ζώνης του ΑΝΤ1 που σίγουρα κανείς δεν περίμενε.

Κατά τη διάρκεια, πιο συγκεκριμένα, που ο παρουσιαστής του ΣΚΑΪ προσπαθούσε να δώσει λύσεις στα προβλήματα των τηλεθεατών του, η Λίτσα Πατέρα τηλεφώνησε στην εκπομπή και βγήκε απρόσμενα στον αέρα αιφνιδιάζοντας ασφαλώς τον Νίκο αλλά και το κοινό του!

«Νίκο, μου είπε πως έχει τον Άρη στον Σκορπιό! Να μείνω ή να φύγω;» αναρωτήθηκε τηλεθεάτρια με τον Νίκο Μουτσινά να διαβάζει το μήνυμα στον αέρα της εκπομπής και να τον… διακόπτει ξαφνικά η Λίτσα Πατέρα. «Ώπα, ώπα, ώπα! Νίκο μου καλέ, η Λίτσα Πατέρα είμαι!» σημείωσε χαρακτηριστικά η αστρολόγος, προσθέτοντας: «Σε ακούω κάθε μεσημεράκι. Θέλω εκείνη την ώρα να πάω λίγο να κοιμηθώ και δεν μπορώ γιατί σε ακούω. Αλλά αλλάξαμε τώρα ενασχολήσεις;» αναρωτήθηκε με χιούμορ».

«Τι λες τώρα, παιδί μου… Μένει και τον δένει με αλυσίδες! Είναι ο πιο σεξουαλικός και ο πιο επαναληπτικός Άρης που μπορεί να υπάρξει» συμπλήρωσε με νόημα η Λίτσα Πατέρα.

Μια τηλεφωνική έκπληξη που σίγουρα δεν περιμέναμε…