Η Λίτσα Γιαγκούση αποκαλύπτει γιατί διαλύθηκε το σχήμα με τον Σώτη Βολάνη

Λίτσα Γιαγκούση

"Σήμερα δεν μιλάμε, όχι, αλλά δεν μιλάγαμε και ποτέ..."

Στην κάμερα της εκπομπής «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» μίλησε η Λίτσα Γιαγκούση. Η τραγουδίστρια αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στην πρόσφατη αποχώρηση από γνωστό νυχτερινό μαγαζί λίγο πριν ξεκινήσει τις εμφανίσεις με τον Σώτη Βολάνη.

«Η πιο δύσκολη στιγμή στην καριέρα μου ήταν τα προβλήματα που είχα με τη φωνή μου» παραδέχθηκε η Λίτσα Γιαγκούση. «Είχα πει όχι σε πρόταση γιατί δεν γινόταν, ήμουν σε αποθεραπεία. Αλλά και τότε είχα κλείσει δουλειά, δεν μπορούσα να πάρω ξανά πίσω τη συμφωνία. Ήμουν με τον Βασίλη Καρρά και τον Λευτέρη Πανταζή, είχαν κάνει οίδημα οι χορδές μου και κανονικά δεν έπρεπε να τραγουδάω μα δούλεψα όλη τη σεζόν».

Όσον αφορά τη διάλυση της συνεργασίας με τον Σώτη Βολάνη σε γνωστό νυχτερινό μαγαζί της Αθήνας, η Λίτσα Γιαγκούση δε δίστασε να αποκαλύψει για πρώτη φορά το παρασκήνιο. «Δεν τηρήθηκαν οι όροι που είχαμε συμφωνήσει. Απλά. Τίποτα άλλο. Ένα, δύο πράγματα που θα συμφωνηθούν θέλω να γίνουν και θεωρώ ότι δεν είμαι απαιτητική. Είμαι πολύ συγκαταβατική και πολύ συνεργάσιμη» σημείωσε.

«Με τον Σώτη Βολάνη σήμερα δεν μιλάμε, όχι, αλλά δεν μιλάγαμε και ποτέ. Δεν ήμασταν φίλοι» πρόσθεσε η Λίστα Γιαγκούση για τον λαϊκό τραγουδιστή προδίδοντας, επίσης, πως ήταν δική της απόφαση να αποχωρήσει από το συγκεκριμένο σχήμα.

«Νομίζω ότι στο διαδίκτυο δεν υπάρχει η ηλικία μου, τους έχω… λαδώσει» δήλωσε με χιούμορ σε άλλο σημείο η τραγουδίστρια.

«Έχω δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση στον χώρο και ίσως γι’ αυτό χάλασε συνεργασία» τόνισε, επίσης, η Λίτσα Γιαγκούση συμπληρώνοντας πως «δεν ενέδωσα και δεν έγινε η δουλειά»

Επίσης, μέσα σε όλα, η Λίτσα Γιαγκούση αποκάλυψε πως «ναι, μου έχει κάνει πρόταση γάμου θαυμαστής πάνω στη πίστα και αντέδρασα με γέλια, αγκαλιές και φιλιά»