Η Λενιώ και ο Λάμπρος από τις Άγριες Μέλισσες «μένουν σπίτι» και περνούν υπέροχα

Άγριες Μέλισσες

Όσα είπαν οι πρωταγωνιστές στις ειδήσεις του ΑΝΤ1!

Η Μαρία Κίτσου και ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος εμφανίστηκαν μέσω skype, το βράδυ της Πέμπτης, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου.

Οι δύο πρωταγωνιστές από το επιτυχημένο σίριαλ, «Άγριες Μέλισσες«, η Λενιώ Σταμίρη και ο Λάμπρος Σεβαστπός αναφέρθηκαν στον αναγκαστικό εγκλεισμό που και οι δύο βιώνουν στα σπίτια τους με την έξαρση του κορονοϊού στη χώρα μας.

«Βιώνω τον εγκλεισμό όπως τον βιώνουν οι περισσότεροι συμπολίτες μας, αν όχι όλοι γιατί είναι και μερικοί απείθαρχοι! Για αυτό και τα όσα πρόστιμα επιβλήθηκαν μέχρι τώρα» σημείωσε χαρακτηριστικά η Μαρία Κίτσου προσθέτοντας πως «προσπαθώ να είμαι δημιουργική, να το δω σαν ευκαιρία ενδοσκόπησης. Μας δίνεται δηλαδή η ευκαιρία να κάνουμε αυτό που οι περισσότεροι άνθρωποι αποφεύγουμε. Να μείνουμε μόνοι με τον εαυτό μας. Προσπαθώ να μείνω μόνη με τον εαυτό μου, να αναθεωρήσω κάποια πράγματα και κάποιες αξίες σε σχέση με τους συνανθρώπους μας. Συνομιλώ με φίλους μέσω viber και messanger, κάνω μια αναδιάρθρωση του χώρου του σπιτιού μου και επίσης μ’ αρέσει από το πρωί να ετοιμάζομαι και να προσπαθώ να βρω τρόπους να διασκεδάσω τη μέρα μου».

Με τη σειρά του, ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος τόνισε πως με αντίστοιχο τρόπο βιώνει και ο ίδιος την τρέχουσα κατάσταση. «Είναι ένα φαινόμενο παγκόσμιο που όλοι πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Βλέπουμε ότι η ενσυναίσθηση του κόσμου είναι στα ύψη αυτή τη στιγμή. Βλέπουμε τι γίνεται στις γειτονικές χώρες και ότι δεν είναι κάτι αστείο. Να μείνουμε μερικές μέρες στο σπίτι δεν είναι τίποτα μπροστά στα οφέλη που θα έχουμε, οπότε θεωρώ ότι το χιούμορ μπορεί να μας σώσει και σκέφτομαι τους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας που μένουν χρόνια στο σπίτι. Εμείς δηλαδή δεν θα μπορέσουμε να μείνουν για κάποιες μέρες μέσα στο σπίτι μας; Και αυτοί οι άνθρωποι τι να πούνε; Πρέπει να προστατέψουμε όχι μόνο τους εαυτούς μας αλλά και τους ανθρώπους που αγαπάμε».

Μια διαφορετική πλευρά για τις Άγριες Μέλισσες εν μέσω κορονοϊού…