Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δηλώνει «μια ελεύθερη κοπέλα και εύκολος στόχος»

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

"Το 90% των δημοσιευμάτων για τις σχέσεις μου είναι ψέμματα..."

Την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είδαμε, το μεσημέρι της Κυριακής, στον καναπέ της Τατιάνας Στεφανίδου στο «Μαζί σου Σαββατοκύριακο». Η παρουσιάστρια μίλησε για όλα όσα απασχολούν το τελευταίο διάστημα και δε δίστασε να αναφερθεί στην προσωπική της ζωή!

«Έχουν πάρει στο στόμα τους κόσμο και κοσμάκη. Είμαι μια ελεύθερη κοπέλα και εύκολος στόχος. Υπό την έννοια ότι μπορεί να μου προσάψουν κάποιον πιο εύκολα από ότι μια κοπέλα που είναι χρόνια σε έναν δεσμό ή παντρεμένη» σημείωσε χαρακτηριστικά η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου για όσα δημοσιεύματα την θέλουν να βρίσκεται σε μια νέα σχέση.

Στα πειράγματα της οικοδέσποινας του ΣΚΑΪ, με αφορμή μια πρόσφατη δημοσίευση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου παραδέχθηκε πως «όταν έβαλα το Story για τον Γιάννη, δεν είχα δει τα δημοσιεύματα. Μετά θεώρησα πολύ παιδικό να το κατεβάσω. Θα ήταν ύποπτο. Δεν έχω κάτι να κρύψω. Αγαπημένο όνομα το Γιάννης στη ζωή μας».

«Το 90% των δημοσιευμάτων για τις σχέσεις μου είναι ψέμματα» σημείωσε, επίσης, με σαφήνεια η παρουσιάστρια. «Νομίζω πως τα περισσότερα δημοσιεύματα βγαίνουν απλά για να υπάρχει μία είδηση για μένα».

«Είναι λίγο άκομψο και δύσκολο αυτό για τον επόμενο σύντροφο, τον πραγματικό που υπάρχει στη ζωή μου υπό την έννοια ότι μπαίνει και βλέπει όλα αυτά» συμπλήρωσε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου για τα δημοσιεύματα που αφορούν στην προσωπική της ζωή.