Η Κέισι του GNTM προδίδει πότε οι FF έχασαν τη γη κάτω από τα πόδια τους

GNTM

"Η Κάτια έχει ανησυχήσει πολύ παραπάνω για την Πόπη, όπως και όλες...."

Ένα GNTM επεισόδιο που τα είχε όλα παρακολουθήσαμε το βράδυ της Τρίτης και η κάμερα των «Κου Κου» τρύπωσε στα παρασκήνια. Όλα όσα είπαν τα νεαρά μοντέλα αμέσως μετά την αποχώρηση της Εμμανουέλας, την δεύτερη δηλαδή αποχώρηση… σε πρώτο πλάνο!

Έπρεπε να φύγει η Άννα και ας σκεφτούμε το γιατί… Έβγαλε μια φωτογραφία όπου ήταν μη μου άπτου, τύπου «είμαι εγώ και άλλη καμία» και δεν υπάρχει τίποτα το elegant, chic, δυναμικό, θυληκό, όμορφο και γυναικείο» σχολίασε η Μαρία Μιχαλοπούλου στην Τζώρτζια Γεωργίου.

«Ναι, ξαναγύρισα» ανέφερε η Ελευθερία Καρναβά, προσθέτοντας: «Στην αρχή είχα κατενθουσιαστεί, με είχαν πάρει τηλέφωνο και ούρλιαζα. Είχα νεύρα που αποχώρησε σήμερα η Εμμανουέλα γιατί δεν το περίμενα. Δεν το περίμενε καμία κοπέλα. Όταν την είδαμε στη δυάδα με την Ασημίνα λέγαμε πως σίγουρα θα φύγει εκείνη».

Όταν η Κάτια είδε την Ελευθερία να επιστρέφει στο σπίτι αντέδρασε λες και έφαγε ξυνισμένο γάλα» πρόσθεσε, στην κάμερα, η Μαρία του GNTM.

«Θα διάλεγα τις πιο αδύναμες να επιστρέψουν στο σπίτι, την Γκλόρια και την Αργυρώ» σημείωσε η Κάτια Ταραμπάνκο, συμπληρώνοντας πως «η Μαρτίνα είναι δυνατή παίκτρια και δεν θα την επέλεγα για κανένα λόγο να ξαναμπεί μέσα και να με ανταγωνιστεί. Είναι φίλη μου αλλά εδώ δεν έχει φιλίες, είναι διαγωνισμός και θέλω να κερδίσω»

«Επιτέλους γύρισε η Πόπη, η κολλητή μου, χάρηκα πάρα πολύ γιατί δεν το έχει ζήσει και της αξίζει να το ζήσει όλο αυτό. Με αυτή την επιστροφή των κοριτσιών, οι FF νομίζω έχασαν τη γη κάτω από τα πόδια τους, είχαν γίνει έξαλλες και δεν το πίστευαν ότι είχε γίνει όλο αυτό. Πραγματικά το μόνο που θέλουν είναι να τις διώξουν όλες μία προς μία» αποκάλυψε η Κέσι Μίζιου.

«Η Κάτια έχει ανησυχήσει πολύ παραπάνω για την Πόπη, όπως και όλες, γιατί τη φοβόντουσαν εξ αρχής» κατέληξε το όμορφο μοντέλο του GNTM.