Η Κάτια Ταραμπανκό ξεκαθαρίζει για την κόντρα με την Ελευθερία και την συγνώμη στην Πόπη

Κάτια Ταραμπανκό

"Γυναίκες κλεισμένες στο σπίτι τόσο καιρό, υπάρχουν και αυτά"

Για όλα μίλησε με ειλικρίνεια η Κάτια Ταραμπανκό, το βράδυ της Τετάρτης, στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και στο «The 2night Show». Συνοδεία του αγαπημένου της, Γιώργου Λάγιου, η πρώην παίκτρια του GNTM παραδέχθηκε πως ζήτησε συγνώμη από συμπαίκτρια στο ριάλιτι μόδας ενώ ξεκαθάρισε για την «κόντρα» που είχε με την Ελευθερία Καρναβά.

«Έχω ζητήσει συγνώμη στην Πόπη, όταν συναντηθήκαμε την ημέρα του τελικού, επειδή την χαρακτήρισα για το ύψος και την ηλικία της όταν επέστρεψε στο σπίτι. Εκείνη τη στιγμή ένιωσα πως έπρεπε να της ζητήσω συγνώμη. Ήταν μια έκρηξη θυμού. Γυναίκες κλεισμένες στο σπίτι τόσο καιρό, υπάρχουν και αυτά» σημείωσε η πρώην διαγωνιζόμενη του GNTM.

Όσον αφορά την σχέση που διατήρησε εντός GNTM με την Ελευθερία Καρναβά, η Κάτια Ταραμπανκό σχολίασε πως «Δεν υπήρχε καμία κόντρα με την Ελευθερία, γενικά δεν υπήρχε κόντρα στο σπίτι. Απλά υπήρχαν κάποιες μικροσυγκρούσεις και είναι απόλυτα φυσιολογικό. Ο λόγος που έγινε ουσιαστικά όλο αυτό με το δωμάτιο απλά φάνηκε επί δέκα προς τα έξω».

Επίσης, το νεαρό μοντέλο παραδέχθηκε πως πέρασε υπέροχα και θα πήγαινε και πάλι με χαρά στο ριάλιτι μόδας.