Η Κάτια Ταραμπανκό εξηγεί γιατί «δεν ήταν πολύ ρομαντική η γνωριμία» με τον καλό της

Κάτια Ταραμπάνκο

Όσα είπε το νεαρό μοντέλο στον Γρηγόρη Αρναούτογλου...

Στο The 2Night Show βρέθηκαν, το βράδυ της Τετάρτης, η Κάτια Ταραμπανκό και ο σύντροφος της, Γιώργος Λάγιος για να συναντήσουν τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Η πρώην παίκτρια του GNTM μίλησε για πρώτη φορά πλάι στον αγαπημένο της για την σχέση τους με εκείνον να ακολουθεί με τρυφερά λόγια.

Πιο συγκεκριμένα, η Κάτια Ταραμπανκό ανέφερε με χαμόγελο πως «η αλήθεια είναι πως στην πρώτη μας γνωριμίας με τον Γιώργο, μου έκανε κάποιες ερωτήσεις οι οποίες αμέσως κέντρισαν το ενδιαφέρον μου». Με την σειρά του, ο σύντροφος του νεαρού μοντέλου πρόσθεσε πως «ήμασταν σε κοινή παρέα στην πρώτη μας γνωριμία, δεν είναι κάτι πολύ ρομαντικό. Δεν γνωριστήκαμε σε κάποιο μέρος όπου θα μπορούσαμε να καταψύξουμε ωάρια ή κάτι τέτοιο!» για να προσθέσει λίγο αργότερα πως «ναι, όταν την γνώρισα η Κάτια ήταν ήδη πολύ αναγνωρίσιμη. Δεν το έβλεπα, όμως, το παιχνίδι και μόλις την γνώρισα, ξεκίνησα να το βλέπω για να ξέρω τι πρέπει να πω. Όταν μιλήσαμε, για μένα, ήταν πάρα πολύ φιλική και πολύ down to earth, δεν ήταν καθόλου σνομπ ή δεν είχε τον αέρα του GNTM».

Όσον αφορά το τελευταίο επεισόδιο του GNTM, στο οποίο η Κάτια Ταραμπανκό δέχθηκε πρόταση γάμου από τον πρώην σύντροφο της, ο Γιώργος Λάγιος πρόδωσε με χιούμορ πως «είχα αρχίσει να την γνωρίζω τότε οπότε δεν με πείραξε καθόλου. Το βλέπαμε, όμως, με τους φίλους μου και έφαγα σοβαρό τρολάρισμα όταν έκανε πρόταση γάμου στην Κάτια ο πρώην σύντροφος της. Είχε γέλιο σε εκείνη τη φάση»!

«Επειδή προχωρήσαμε γρήγορα με την Κάτια, περάσαμε πολύ χρόνο μαζί και ταιριάξαμε, μέσα σε μερικές μέρες όμως τους έκλεισα τα στόματα» συμπλήρωσε με χαμόγελο ο Γιώργος Λάγιος. «Αυτό που με κέρδισε στην Κάτια είναι ότι συνεννούμαστε, υπάρχει μια εγκεφαλική σύνδεση. Δεν είναι απλά μια ωραία κοπέλα».

Μια τρυφερή εξομολόγηση από το ερωτευμένο ζευγάρι…