Η Κάτια Δανδουλάκη ζει στις Άγριες Μέλισσες «στιγμές Λάμψης»

Κάτια Δανδουλάκη

"Έχει γίνει η κουβέντα της πόλης..."

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε η Κάτια Δανδουλάκη στο θέατρο της για την παράσταση, «Έγκλημα στο Orient Express». Η γνωστή ηθοποιός μίλησε, μέσα σε όλα, για την επιτυχία που σημειώνουν οι Άγριες Μέλισσες και τις εξελίξεις της ηρωίδας της στην κάμερα του «Ευτυχείτε».

«Δεν με ήξερε η Μελίνα Τσαμπάνη για να γράψει κάτι τόσο πάνω μου» σημείωσε χαρακτηριστικά η Κάτια Δανδουλάκη. «Ο χαρακτήρας της Ανέτ είμαι εγώ. Είναι απίστευτο! Της έλεγα, «Μελίνα ο κόσμος θα νομίζει ότι με ξέρεις». Φίλοι μου δηλαδή αναγνωρίζουν την Κάτια μέσα από την Ανέτ»!

Όσον αφορά, μάλιστα, την είδηση για το παιδί που έχει η ηρωίδα του σίριαλ, η Κάτια Δανδουλάκη ούτε την επιβεβαίωσε ούτε όμως και την διέψευσε.

«Δεν με ενοχλούν καθόλου οι διαρροές που γίνονται για την εξέλιξη της σειράς. Ίσα ίσα που το χαίρομαι γιατί ασχολούνται με αυτήν και έχει γίνει η κουβέντα της πόλης. Αυτό με κάνει πάρα πολύ ευτυχισμένη! Είχα πάρα πολλά χρόνια να το ζήσω, από την εποχή της Λάμψης» συμπλήρωσε η αγαπημένη ηθοποιός.

«Έχω κάνει πολλές θεατρικές αποτυχίες με άτυχες επιλογές, άτυχες συνθέσεις θιάσων και έργων που δεν ήταν η σωστή στιγμή να ανέβουν» παραδέχθηκε με ειλικρίνεια η Κάτια Δανδουλάκη. «Οι τηλεοπτικές αποτυχίες είναι ελάχιστες. Τηλεοπτικά μάλλον ήταν η ζωή μου στα πούπουλα και θα έλεγα ότι έζησα την χρυσή εποχή της τηλεόρασης».

Τέλος, η πρωταγωνίστρια του δημοφιλούς σίριαλ τόνισε πως «δουλειές όπως οι Άγριες Μέλισσες και το Κόκκινο Ποτάμι θυμίζουν τις χρυσές εποχές της τηλεόρασης με την ματιά του 2020».