Η Κατερίνα Λένη αποκαλύπτει για τους παίκτες που ξαναμπήκαν στο MasterChef

MasterChef

Τι αναφέρει για την Μάρλεν και την Μαριάννα;

Δεύτερη συνεχόμενη μέρα μπήκε Στη φωλιά των Κου Κου η Κατερίνα Λένη από το MasterChef, καθώς οι αποκαλύψεις της ήταν πολλές και αφορούσαν πολλούς. Το πρωί της Πέμπτης, λοιπόν, σειρά πήραν η Μάρλεν και η Μαριάννα…

Η Κατερίνα Λένη εξομολογήθηκε τα εξής: «Δεν έχει γίνει καμία ρήξη με την Μάρλεν, δεν έχω έρθει σε αντιπαράθεση μαζί της. Εγώ συνέβαλα στο γεγονός η Μάρλεν να ξαναμπεί στο σπίτι με πολύ δίκαιο τρόπο. Όταν ψήφισα το πιάτο της Μάρλεν το έκανα πολύ αντικειμενικά. Τώρα γιατί αυτός ο τρόπος της απέναντί μου, δεν γνωρίζω.

Κάποιες παρατηρήσεις που είχαν γίνει είχαν να κάνουν με την καθαριότητα και την υγιεινή. Ήθελε να εκδικηθεί για ποιο λόγο»;

«Τα παιδιά που επέστρεψαν στο σπίτι, μπήκαν με μια επιθετικότητα απέναντι σε μας, λες και φταίγαμε εμείς που έφυγαν από τον διαγωνισμό. Μας έκανε πολύ μεγάλη εντύπωση ο τρόπος με τον οποίον μας αντιμετώπισαν όλους όσοι ήμασταν μέσα στο σπίτι», τόνισε η παίκτρια.

«Τη Μαριάννα, αυτό το 20χρονο κοριτσάκι, δεν μπορώ να την πάρω αγκαλιά και να δείξω κάτι που δεν αισθάνομαι. Μπράβο της που κατάφερε επάξια να ξαναμπεί στον διαγωνισμό, αλλά μέχρι εκεί», κατέληξε η Κατερίνα Λένη.