Η Κατερίνα Λάσπα απαντά εάν θα είναι παρουσιάστρια του νέου Big Brother

Κατερίνα Λάσπα

"Έχω να κάνω 12 χρόνια τηλεόραση..."

Σε βραδινή έξοδο συνέλαβε την Κατερίνα Λάσπα η κάμερα του «Μεσημέρ黨και ο δημοσιογράφος Αρτ. Η όμορφη παρουσιάστρια μίλησε, μέσα σε όλα, για το ενδεχόμενο να βρεθεί στο τιμόνι παρουσίασης του εγχειρήματος του ΣΚΑΪ με την επιστροφή του Big Brother.

«Έχω να κάνω 12 χρόνια τηλεόραση. Το ενδιαφέρον είναι ότι αρκετές παραγωγές δείχνουν φέτος ενδιαφέρον που αυτό μου δίνει μεγάλη ικανοποίηση» ανέφερε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Λάσπα στην κάμερα του ΣΚΑΪ.

«Υπάρχει, ναι, περίπτωση να κάνω κάτι σύντομα και θα το χαρώ πάρα πολύ» πρόδωσε με χαμόγελο η παρουσιάστρια. Όταν ο δημοσιογράφος, όμως, την ρώτησε για την επιστροφή του Big Brother, η Κατερίνα Λάσπα σημείωσε: «20 χρόνια έχει να βγει και αυτό… Ε, αυτό έχει να βγει 20 χρόνια, εγώ έχω να βγω 12 χρόνια σε κανάλι…».

Υπάρχουν μεγάλες τροποποιήσεις έτσι όπως έρχεται ανανεωμένο, θέλω να πω και να ξέρετε» τόνισε με νόημα η παρουσιάστρια, προσθέτοντας: «Πολλές λεπτομέρειες ξέρετε, πως γίνεται αυτό; Τέλοσπαντων να είμαστε γεροί και θα ήθελα πραγματικά να ολοκληρωθεί κάτι».

Πως θα σας φαινόταν εσάς η Κατερίνα Λάσπα στην παρουσίαση του ριάλιτι;