Η Κατερίνα Γερονικολού παραδέχεται πως υπήρξε φαγωμάρα στα γυρίσματα με τον σύντροφο της

Κατερίνα Γερονικολού

Για τη νέα του ταινία μίλησε το ζευγάρι στην "Ελένη".

Η Κατερίνα Γερονικολού και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης βρέθηκαν καλεσμένοι της Ελένης Μενεγάκη, το μεσημέρι της Τρίτης, με αφορμή τη νέα ελληνική ταινία με τίτλο «Για πάντα». Το όμορφο ζευγάρι μίλησε, μέσα σε όλα, με χιούμορ για την εμπειρία στα γυρίσματα του φιλμ!

«Είναι πολύ δύσκολο. Στην πρώτη προβολή κάθε ταινίας δεν υπάρχει περίπτωση να δω την ταινία. Αυτό το παθαίνω, όχι μόνο στις ταινίες που συμμετέχω εγώ και βλέπω εμένα, γενικότερα. Αρχίζω και βλέπω διάφορα πράγματα, παρατηρώ άλλα» σημείωσε χαρακτηριστικά ο γοητευτικός ηθοποιός.

«Εμένα, όταν με βλέπω, δεν μπορώ να με κρίνω» πρόσθεσε. «Δεν μπορώ να με κρίνω εκείνη τη στιγμή. Μπορώ να πω ότι θα μπορούσα να το κάνω καλύτερα ή ότι βγήκε μια χαρά. Λειτούργησε ή δεν λειτούργησε, ουσιαστικά».

Η Κατερίνα Γερονικολού, με τη σειρά της, ανέφερε πως «όταν με βλέπω, ξαφνικά παρατηρώ όλα τα ελαττώματα που δεν είχα παρατηρήσει ποτέ. Γιατί όταν κοιταζόμαστε στον καθρέφτη ούτε γελάμε, ούτε κινούμαστε. Έτσι είσαι και λίγο πιο συνειδητοποιημένος με το ποιος είσαι οπότε είναι πολύ όμορφο. Ξέρεις τα ελαττώματα και τα προτερήματα σου άρα ξέρεις ποιος είσαι και δεν βρίσκεσαι προ εκπλήξεως»

«Υπήρχε πολλή φαγωμάρα στα γυρίσματα» πρόδωσε με χαμόγελο, επίσης, η κούκλα πρωταγωνίστρια. «Μεγάλη η ευθύνη και πολλά τα πράγματα που έπρεπε να σκεφτόμαστε και ταυτόχρονα να παίξουμε κιόλας» συμπλήρωσε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης προς την λαμπερή παρουσιάστρια του Alpha.

«Όλο αυτό το αγαπήσαμε διαβάζοντας ένα σενάριο που, για εμάς, ήταν θησαυρός. Μας άγγιξε πάρα πολύ συναισθηματικά, πρώτα από όλα σε ανθρώπινο επίπεδο και ύστερα είπαμε πως επαγγελματικά θέλουμε να το φέρουμε στην Ελλάδα και να το κάνουμε ταινία για το ελληνικό κοινό» κατέληξε η Κατερίνα Γερονικολού.