Η Κατερίνα Γερονικολού μίλησε για όλα στο “Μαζί σου” – [vid]

Κατερίνα Γερονικολού

Ο θάνατος του πατέρα της στα 13, η σχέση και η συνεργασία με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη.

Το μεσημέρι του Σαββάτου καλεσμένη στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου «Μαζί σου το Σαββατοκύριακο» ήταν η Κατερίνα Γερονικολού. Η πανέμορφη ηθοποιός μίλησε την παρουσιάστρια για τον θάνατο του πατέρα της στην τρυφερή ηλικία των 13, την απόφαση της να μπει στη νομική, να δουλέψει ως δημοσιογράφος και στη συνέχεια να γίνει ηθοποιός, τη σχέση της με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη αλλά και την ταινία που έκαναν μαζί με τίτλο «Για Πάντα». Με ένα μεγάλο χαμόγελο στα χείλη η Κατερίνα Γερονικολού αναφέρθηκε σε γνωστές και άγνωστες πτυχές της ζωής της.

Η ίδια μπορεί να έχασε τον πατέρα της στην εφηβεία, όμως ποτέ δεν έπαψε να είναι αισιόδοξη και δυνατή. Το πρώτο πράγμα που είπε στην ψυχολόγο όταν ήρθε σπίτι που έμενε με τη μητέρα της για να δει πως είναι και αν το ξεπερνάει είναι: «Εγώ πιστεύω ότι επειδή είμαι πολύ καλό παιδάκι αυτό μου το έκανε ο Θεός και τώρα από εδώ και πέρα θα είμαι για ζωή ευτυχισμένη».

Η μητέρα της ήταν πάντα βράχος στο πλευρό της και την στήριζε σε κάθε της απόφαση. «Υπάρχει μια ιδιαίτερη σχέση. Είναι ένας πολύ δυνατός άνθρωπος. Της είχε συμβεί και εκείνης. Είχε χάσει τον μπαμπά της στα 13 όπως το ίδιο και ο μπαμπάς μου. Ότι κακό και αν συμβεί πάντα σκέφτομαι ότι υπάρχει και χειρότερο. Σκεφτόμουν ότι θα μπορούσα και να μην τον είχα γνωρίσει και καθόλου».

Στη συνέχεια της συζήτησης η Κατερίνα Γερονικολού μίλησε στην Τατιάνα Στεφανίδου για την συνεχόμενη προσπάθειά της να επιβιώσει στο χώρο της δημοσιογραφίας αλλά και την απόφασή της να τα εγκαταλείψει όλα και να σπουδάσει υποκριτική. Φυσικά, η πρωταγωνίστρια της σειράς «Αν ήμουν πλούσιος» δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στον σύντροφό της Γιάννη Τσιμιτσέλη και τη σχέση τους.

«Νομίζω είμαστε ένας καλό συνδυασμός. Χωρίς εμένα το σπίτι θα κατέρρεε, θα ήταν βρώμικο, θα ήταν απλήρωτοι οι λογαριασμοί, δεν θα είχαμε νερό, ρεύμα, κάτι στο ψυγείο… Εγώ είμαι η βασίλισσα των organizer αλλά αυτός έχει άλλες χάρες… Μπορεί να είναι χαλαρός αλλά αυτό φέρνει και μια ωραία ηρεμία και χαρά. Είναι ωραίο αυτό».

Παράλληλα, η ίδια αναφέρθηκε και στον τρόπο που αντιμετώπισε τη μεγάλη δημοσιότητα που πήρε η σχέση τους. «Εκεί έσπασα τα κουτάκια γιατί νομίζω ότι η μόνη περίπτωση να με φόβιζε όλο αυτό ήταν να πήγαινα να δείξω κάτι που δεν υπάρχει. Εφόσον αυτό που υπάρχει από μέσα και είναι πολύ ζεστό, αληθινό και αυθεντικό δεν φοβάμαι να βγει προς τα έξω. Δεν είχα δεύτερες σκέψεις. Δεν αγχώθηκα με αυτό. Πίστευα σε αυτό που βιώνω και εφόσον είμαι ευτυχισμένη δεν με νοιάζει να φαίνομαι και ευτυχισμένη.

Η Κατερίνα Γερονικολού μίλησε και για τη συνεργασία με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη στην ταινία «Για Πάντα», μια δουλειά που θεωρείται μία από τις καλύτερες ταινίες της χρονιάς.

Πηγή: Tlife