Η Ιωάννα Μάνδρου για την Ελένη Μενεγάκη: «Διάβασα την ανακοίνωσή της…»

Ιωάννα Μάνδρου

"Έχω παρακολουθήσει το θέμα αυτό, το ξέρω απέξω".

Πλήρως ενημερωμένη για τα τηλεοπτικά νέα είναι η Ιωάννα Μάνδρου, η οποία μάλιστα, έχει και πολύ συγκεκριμένη άποψη για την Ελένη Μενεγάκη. Σε συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή Ευτυχείτε και τον Σωτήρη Καραμίντζα, η γνωστή δημοσιογράφος λέει:

«Βλέπω ψυχαγωγικά προγράμματα, και Ελένη Μενεγάκη θα δω και Νίκο Μουτσινά θα δω. Βλέπω και My Style Rocks. Η Ελένη Μενεγάκη είναι τρομερή και θα στεναχωρηθώ πάρα πολύ που θα φύγει από την τηλεόραση γιατί διάβασα την ανακοίνωσή της κι έχω παρακολουθήσει το θέμα αυτό, το ξέρω απέξω. Πραγματικά θα στεναχωρηθώ πολύ και νομίζω δεν θα είμαι η μόνη. Η Ελένη Μενεγάκη είναι τόσα χρόνια στην τηλεόραση, έχει παγιωμένο ένα φανατικό κοινό, όλοι αναγνωρίζουν την αξία της, τον επαγγελματισμό της και την ευφυΐα της. Εγώ θεωρώ ότι είναι πάρα πολύ έξυπνο αυτό που ανακοίνωσε προχθές».

Η Ιωάννα Μάνδρου σημείωσε, επίσης, πως: «Το My Style Rocks το βλέπω γιατί έτσι κι αλλιώς είναι η ώρα που περιμένω να μπω στο στούντιο. Όχι απλώς το βλέπω, το ξεψαχνίζω, παίρνω και καμιά ιδέα».