Η Ίλντα του GNTM για τον έρωτα της με σταρ του Bollywood – «Δεν ήξερα ποιος είναι»

Ίλντα Κρόνι

"Γεννήθηκα στην Αλβανία και ήρθα στην Ελλάδα όταν ήμουν τριών χρονών"

Στην κάμερα της Φωλιάς των Κου Κου μίλησε, το πρωί της Τρίτης, η Ίλντα Κρόνι. Η πρώην διαγωνιζόμενη του GNTM εστίασε, κυρίως, στη γνωριμία και τη σχέση με τον πασίγνωστο σταρ στο Bollywood, Ασίζ.

«Με ήθελαν διάφορα πρακτορεία στην Ινδία και ένα μήνα πριν λήξει το συμβόλαιο μου γνώρισα τον Ασίζ. Σε μια παρέα, ξεκινήσαμε να μιλάμε και δεν ήξερα ποιος είναι.

Στην Ινδία είναι πολύ γνωστός. Όταν αρχίσαμε να βγαίνουμε, γινόταν χαμός και του λέω, «δεν ξαναβγαίνουμε». Είναι, όμως, πάρα πολύ περήφανος για μένα και καθόλου ζηλιάρης. Εγώ είμαι λίγο ζηλιάρα

Επίσης, η πρώην παίκτρια του ριάλιτι μόδας μίλησε για το πρώτο της ραντεβού με τον σταρ του Bollywood! «Με πήγε σε ένα game place και μου άρεσε πολύ γιατί ήταν κάτι ιδιαίτερο.

«Γεννήθηκα στην Αλβανία και ήρθα στην Ελλάδα όταν ήμουν τριών χρονών» πρόσθεσε, σε άλλο, σημείο, το νεαρό μοντέλο.»Κάποιοι που έρχονταν από την Αλβανία άλλαζαν το όνομα τους. Από Ίλντα σε Μαρία και μου έλεγαν και εμένα να το αλλάξω. Δεν ήθελα να κρύψω όμως ποτέ από που έχω έρθει. Αισθάνομαι πιο πολύ Ελληνίδα παρά Αλβανίδα γιατί έχω μεγαλώσει εδώ, αλλά αγαπώ τη χώρα που γεννήθηκα.»

Όσον αφορά στην απόφαση να βρεθεί στο GNTM, η Ίλντα Κρόνια ομολόγησε πως «ήθελα πάρα πολύ να μπω και ο σύντροφος μου με στήριξε πάρα πολύ».