Η Ιλένια Ουίλιαμς μιλάει για τη μάχη της με την κατάθλιψη – «Πέρασα πολύ δύσκολα για έξι μήνες»

Ιλένια Ουίλιαμς

Δείτε όλα όσα είπε η Ιλένια Ουίλιαμς στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Στο πλατό του “The 2night Show” βρέθηκε η Ιλένια Ουίλιαμς, η οποία αποκάλυψε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου πως η στροφή στη μουσική αποτέλεσε μοναδική διέξοδο για εκείνη, μετά από μια περίοδο κατάθλιψης στη ζωή της.

«Η απόφασή μου να ασχοληθώ με το τραγούδι είχε να κάνει με ένα πολύ δυσάρεστο γεγονός στη ζωή μου, με την απώλεια ενός προσώπου. Εμένα ο μεγαλύτερός μου φόβος είναι ο θάνατος. Και κλήθηκα κάποια στιγμή να έρθω αντιμέτωπη με αυτό γιατί έχασα έναν πολύ δικό μου άνθρωπο, που ήταν και στην ηλικία μου κιόλας και εκεί πέρασα πάρα πολύ δύσκολα.

Πέρασα κατάθλιψη για έξι μήνες, πέρασα πολύ δύσκολα. Με αποτέλεσμα κάποια στιγμή να μη θέλω να πάω στη δουλειά μου, να πηγαίνω στη δουλειά και να μην προσέχω καθόλου, δεν με ενδιέφερε να βαφτώ, να ντυθώ, ήμουν ένα ράκος.

Κάποια στιγμή βρέθηκα σε ένα τραπέζι και μου έλεγαν “γιατί ρε παιδί μου; Τι είναι αυτό που θα σε έκανε να βγεις από αυτό, να εκφραστείς” και είπα ότι ο μόνος τρόπος είναι να κάνω αυτό που ξέρω από μωρό παιδί, που εκφραζόμουν μέσα από αυτό. Κι έτσι κάπως μαγικά ξεκίνησαν όλα. Ήταν διέξοδος για μένα. Ήταν ο μοναδικός τρόπος να έρθω πάλι στα ίσια μου», είπε η Ιλένια Ουίλιαμς.