«Η γνωριμία του Δημήτρη Σκουλού με την Κάτια Ταραμπάνκο έπαιξε ρόλο στο GNTM»

GNTM

«Δεν είμαι ικανοποιημένη με το αποτέλεσμα του τελικού, ήταν άδικο για την Κέισι»

Στο Happy Day και την Ελένη Μουστάκη έδωσε συνέντευξη η Ίλντα Κρόνι, που όλοι γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο GNTM. Η Ίλντα αναφέρθηκε στη γνωριμία του Δημήτρη Σκουλού με την Κάτια Ταραμπάνκο, τονίζοντας πως έπαιξε ρόλο στο τελικό αποτέλεσμα.

«Η εμπειρία στο GNTM ήταν δύσκολη, αλλά ωραία. Δεν είμαι ικανοποιημένη με το αποτέλεσμα του τελικού, ήταν άδικο για την Κέισι. Έπαιξε ρόλο στο τελικό αποτέλεσμα η γνωριμία του Δημήτρη Σκουλού με την Κάτια. Άμα σου αρέσει μια κοπέλα από την αρχή, την έχεις προωθήσει για να έρθει σε αυτό το παιχνίδι, αυτόματα στο μυαλό σου βλέπεις αλλιώς αυτή την κοπέλα. Και πιστεύω ότι αυτό έχει παίξει μεγάλο ρόλο. Από την αρχή είχα δει μεγάλη συμπάθεια. Ξαφνικά στις FF δεν άρεσε ο χαρακτήρας της Μαρτίνας. Το λένε για να φτιάξουν το προφίλ τους.

Μου ζητάνε να τους υπογράψω στα χέρια. Σκάλωσα, αισθάνθηκα άβολα. Ζω δύο χρόνια στην Ινδία. Πήγα για δουλειά και γνώρισα τον σύντροφό μου. Ο σύντροφός μου είναι ηθοποιός του Bollywood. Δεν έχουμε συζητήσει για γάμο με τον σύντροφό μου. Αν παντρευτώ στην Ινδία, θα κρατήσει έξι μέρες. Έτσι είναι οι ινδικοί γάμοι. Στην Ινδία ο σύντροφός μου είναι πολύ διάσημος, όλο μας σταματάνε στο δρόμο για φωτογραφίες», είπε η Ίλντα Κρόνι.