Η Γεωργία Σιακαβάρα απαντά στο “Μαζί σου” για την αποχώρησή της από το My Style Rocks

Γεωργία Σιακαβάρα

«Άρχισε η ψηφοφορία, ψήφισαν 3-4 άτομα και ξαφνικά διακόπηκε. Μου έκανε εντύπωση γιατί δεν είχε ξανασυμβεί κάτι τέτοιο».

Την Γεωργία Σιακαβάρα φιλοξένησε η Τατιάνα Στεφανίδου στην εκπομπή “Μαζί σου σαββατοκύριακο”, όπου μίλησε για την αποχώρησή της από το My Style Rocks, το στυλ της, αλλά και τον καβγά που είχαν η Δήμητρα Αλεξανδράκη με την Τζώρτζια Παναγή.

«Όπου εμφανίζομαι δημιουργείται μια έκπληξη λόγω του στυλ μου, ένα σοκ αρχικά, μέχρι να μου μιλήσει ο άλλος και να με γνωρίσει. Είναι εικόνες που δεν τις έχουν δει, είναι πιο έξω από τα συνηθισμένα. Δεν έχω καταλάβει αν το στυλ μου μού έχει κόψει δουλειές, ίσως να έχει γίνει εν αγνοία μου.

Ένιωσα άσχημα με τον καβγά που είχε η Δήμητρα Αλεξανδράκη με την Τζώρτζια Παναγή. Ξαφνιάστηκα γιατί δεν το κατάλαβα, έγινε από τη μια στιγμή στην άλλη. Δεν είχε συμβεί τίποτα μεταξύ τους κι έγινε ξαφνικά όλο αυτό. Δεν μου αρέσουν εμένα αυτές οι εκφράσεις γενικότερα, αισθάνθηκα άσχημα. Μετά ζήτησε συγγνώμη η μία στην άλλη, τα βρήκανε, έγιναν και φίλες.

Δεν ξέρω για ποιο λόγο διακόπηκε η ψηφοφορία. Άρχισε η ψηφοφορία, ψήφισαν 3-4 άτομα και ξαφνικά διακόπηκε. Μου έκανε εντύπωση γιατί δεν είχε ξανασυμβεί κάτι τέτοιο. Μου έκανε εντύπωση και αυτό ήταν που δεν μου άρεσε. Δεν ξέρω τι θα γινόταν στη βαθμολογία αν είχε προχωρήσει η ψηφοφορία και δεν είχε σταματήσει», είπε μεταξύ άλλων η Γεωργία Σιακαβάρα.