Η Φωτεινή Ντεμίρη αποκαλύπτει το μέλλον του Τρελαντώνη στο «Καφέ της Χαράς»

Καφέ της Χαράς

"Είναι συγκλονιστικό, με συγκίνησε πολύ αυτό..."

Στην κάμερα του «Ευτυχείτε» μίλησε η Φωτεινή Ντεμίρη με αφορμή την επιστροφή της αγαπημένης σειράς του Χάρη Ρώμα και της Άννας Χατζησοφιά. Η ηθοποιός μίλησε τόσο για την εξέλιξη του δικού της ρόλου όσο και του συζύγου της, Χάρη Γρηγορόπουλο που ερμηνεύει τον «Τρελαντώνη».

Η Φωτεινή Ντεμίρη παραδέχθηκε με χαμόγελο πως «είναι τόσο ωραίο το Καφέ με τόση μεγάλη επιτυχία και αγάπη».

Όσον αφορά τα υψηλά ποσοστά που σημείωσε η επιστροφή στο Κολοκοτρωνίτσι, η ηθοποιός σημείωσε με ειλικρίνεια πως «δεν περίμενα αυτή την επιτυχία της πρεμιέρας».

«Δεν θα γίνω δημαρχέσα! Μα με τον Λευτέρη σύζυγο; Άντε να βγάλει κανένα δίσκο, δημαρχείο δεν βλέπω» πρόσθεσε, επίσης, για την ηρωίδα που «ντύνεται» στο «Καφέ της Χαράς» συμπληρώνοντας πως «είναι δύσκολο να δούμε στα νέα επεισόδια τον Μπίλι και την Γωγώ. Ίσως με skype ή αν έρθει κάποια στιγμή η Γωγώ, γιατί είναι μακριά στη Ρωσία».

Σχετικά με τον σύζυγο της, Χάρη Γρηγορόπουλο που ερμηνεύει τον Τρελαντώνη, η Φωτεινή Ντεμίρη πρόδωσε πως «από την ώρα που έφυγε η Χαρά από το χωριό, έχασε τη φωνή του. Θα την ξαναβρεί τώρα που θα γυρίσει και θα μιλάει με στιχάκια ξανά. Είναι συγκλονιστικό, με συγκίνησε πολύ αυτό».

«Τώρα που ξαναμπήκα στα γυρίσματα, έλεγα, πως πάλι θα είμαι μες στα νεύρα και ξινή» κατέληξε η ηθοποιός.