Η Φαίη Σκορδά σε μια ιδιαίτερη αναφορά σε Σταματίνα Τσιμτσιλή και Κατερίνα Καραβάτου

Φαίη Σκορδά

Τι είπε η Φαίη Σκορδά για την Κατερίνα Καραβάτου και την Σταματίνα Τσιμτσιλή;

Όταν η Φαίη Σκορδά ανακοίνωσε ότι προσβλήθηκε από κορωνοϊό, δέχτηκε καταιγισμό μηνυμάτων και τηλεφωνημάτων συμπαράστασης για γρήγορη ανάρρωση. Το πρωί της Δευτέρας, η παρουσιάστρια πήρε για λίγο τον λόγο για να κάνει μια ιδιαίτερη αναφορά. Η Φαίη Σκορδά είπε τα εξής:

«Επειδή κάναμε μια κουβέντα για τις σχέσεις και κάποιες από πρόσωπα που είναι γνωστά, τραγουδιστές, παρουσιαστές, για εμένα είναι ένα διάστημα που θέλεις να βλέπεις το καλό του άλλου. Δηλαδή εμένα μου βγαίνει πολύ αβίαστα να βλέπω την καλή πλευρά του άλλου, να θέλω να μάθω κάτι, να πάρω ένα τηλέφωνο παραπάνω. Λέω για τις σχέσεις τις φιλικές, δεν λέω για το ερωτικό κομμάτι, λέω για τους φίλους, για τους συνεργάτες. Το “τι κάνεις;” έχει άλλη αξία.

Το διάστημα μόλις έμαθα ότι τα αποτελέσματα ήταν θετικά και ήμουν στο σπίτι, πέρα που ήταν πολύ συγκινητικά τα μηνύματα που δέχτηκα από τον κόσμο, πολύ συγκινητικό ότι συνάδελφοι, συνεργάτες, ηθοποιοί… Δηλαδή είναι κάποιοι που όταν θα τύχει μέσα στον χρόνο να είμαστε καλά, θα τους ευχαριστώ δημοσίως, δηλαδή έδειξαν ένα ενδιαφέρον. Η Σμαράγδα Καρύδη, τώρα λέω κάποια, ενώ είναι άλλοι 100. Η γυναίκα είναι άνθρωπος, τέλος. Δεν το έκανε επειδή είμαι εγώ. Είναι άνθρωπος, έχει μια πλευρά που την χαρακτηρίζει.

Ακόμα και συνάδελφοι. Δεν θα βάλω μέσα την Σταματίνα Τσιμτσιλή γιατί έχω μια άλλη σχέση χρόνων που αυτό δεν θα αλλάξει ποτέ. Που σαφώς και ξέρω ότι με νοιάζεται ό,τι και να γίνει. Παιδιά, η Κατερίνα Καραβάτου καταλαβαίνεις και πέντε πράγματα από τον άλλον, που δεν το κάνει για δημόσιες σχέσεις, είναι κυρία. Είναι ο τρόπος που κάποιος επιλέγει να γράψει έστω και ένα μήνυμα ή να κάνει ένα ποστάρισμα ή μια δήλωση για να βγάλεις και πέντε συμπεράσματα», είπε η Φαίη Σκορδά.