Η Φαίδρα Δρούκα μιλάει για το μέλλον του «Μην ψαρώνεις»

Φαίδρα Δρούκα

"Πάει πολύ καλά η σειρά, ευτυχώς"

Στην κάμερα της Φωλιάς των Κου Κου και την δημοσιογράφο Δήμητρα Καλφούτζου μίλησε η Φαίδρα Δρούκα με αφορμή τη δεύτερη σεζόν της σειράς του ΑΝΤ1 αλλά και τον μονόλογο που παρουσιάζει στο θέατρο Από Μηχανής. Θα δούμε και τρίτη χρονιά το «Μην Ψαρώνεις»; Πόσο… χαζοπαππούς είναι ο Θοδωρής Αθερίδης;

«Πάει πολύ καλά η σειρά, ευτυχώς» ανέφερε χαρακτηριστικά η Φαίδρα Δρούκα, προσθέτοντας πως «αγαπήθηκε από την πρώτη στιγμή».

«Δεν ξέρω καθόλου εάν θα συνεχίσει το Μην Ψαρώνεις και για 3η σεζόν. Γενικά δεν πιστεύω ότι κάτι πρέπει να τραβήξει. Ας είναι να φύγει στο πικ του και να πει ο άλλος, τι ωραίο που ήταν αυτό» σημείωσε σε σχέση με το μέλλον της κωμωδίας.

Όσον αφορά την έτερη τηλεοπτική της επιτυχία, «Υπέροχα πλάσματα», η Φαίδρα Δρούκα σχολίασε: «Αυτό είναι κάτι που μου λένε ακόμα για τα υπέροχα πλάσματα. «Αχ γιατί σταμάτησε». Για τόσο ήταν».

«Είναι χαζοπαππούς» δήλωσε η Φαίδρα Δρούκα για τον αγαπημένο της συνεργάτη, Θοδωρής Αθερίδη. «Κοιτάζει συνεχώς το κινητό του. Βλέπω κάποιες φωτογραφίες και βιντεάκια, όμως το κρατάει για τον εαυτό του και μου αρέσει αυτό. Το βρίσκω πιο ουσιαστικό».

«Έχει γίνει να κοιμηθώ τσακωμένη με τον σύντροφο μου, αλλά λύνεται γρήγορα» ανέφερε, επίσης, η ηθοποιός με αφορμή και την παράσταση «Υπέροχο μου, διαζύγιο» που παρουσιάζει. «Έχω φίλη που δεν μιλούσε για 15 μέρες με τον σύντροφο της στο ίδιο σπίτι. Νομίζω ότι δεν θα μπορούσα να το κάνω. Πιστεύω πολύ στον καυγά και τη διαφωνία, είναι πολύ δημιουργικό να γίνει ένα μπαμ κάποια στιγμή γιατί ξυπνάς».

«Το καλύτερο που μου έχουν πει στο δρόμο, 7 το πρωί, «Α! Δεν είσαι ούτε τόσο άσχημη, ούτε τόσο μεγάλη, ούτε τόσο χοντρή»πρόσθεσε, σε άλλο σημείο, η Φαίδρα Δρούκα.