Η Ευαγγελία Μουμούρη κάνει spoiler για τις Άγριες Μέλισσες από το χθεσινό γύρισμα!

Ευαγγελία Μουμούρη

"Ήταν μια δύσκολη σκηνή και το σημαντικό είναι ότι έπρεπε να συνεργαστούμε οι κάμερες, ο ήλιος, ο σκηνοθέτης, τέσσερις ηθοποιοί".

Η Ευαγγελία Μουμούρη μπήκε πρόσφατα στις Άγριες Μέλισσες ως Σμαρώ και κατάφερε να βάλει στη φυλακή την Ελένη για τον φόνο του Σέργιου. Η ηθοποιός βρέθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά και έκανε κάποιες αποκαλύψεις για τον ρόλο της, ενώ αποκάλυψε και το συγκλονιστικό γύρισμα που έκανε μόλις χθες με τον Γιάννη Στάνκογλου.

«Θα καταλάβετε άμεσα ποια είναι τα κίνητρα της Σμαρώς. Η Ελένη μίλησε στη Σμαρώ πολύ άσχημα, την προσέβαλε τόσο πολύ και ξύπνησε ο γυναικείος εγωισμός. Το παρελθόν μου από όσο ξέρω δεν έχει να κάνει με το χωριό. Είναι γυρολόγος, δεν έχει οικογένεια, δεν έχει στον ήλιο μοίρα, δεν έχει ηθικούς φραγμούς και αυτό της δίνει μια ελευθερία και μια εξουσία πάρα πολύ μεγάλη. Στην πραγματικότητα, το ένστικτό της να παρατηρεί τους πάντες, δεν είναι και πολύ μακριά από την αλήθεια. Θεωρώ ότι φτάνει σε ένα σημείο η Σμαρώ που δεν έχει γυρισμό, τα παίζει όλα για όλα. Θα μείνει στο Διαφάνι όσο χρειαστεί για να τα κάνει όλα άνω κάτω! Επικεντρώνεται στην Ελένη», εξομολογήθηκε η Ευαγγελία Μουμούρη για τις Άγριες Μέλισσες.

«Μέσα σε λίγα λεπτά έπρεπε να γυρίσουμε μια δύσκολη σκηνή και βρεθήκαμε να τρέχουμε μέσα στις λάσπες, να με κυνηγάει με ένα όπλο. Κάποια στιγμή με σήκωσε, ούτε που ήξερα που πήγαινα, από πού μου ερχόταν όλο αυτό, με έχωσε σε ένα αμάξι, είπαμε και τα λόγια. Ήταν μια δύσκολη σκηνή και το σημαντικό είναι ότι έπρεπε να συνεργαστούμε οι κάμερες, ο ήλιος, ο σκηνοθέτης, τέσσερις ηθοποιοί. Όταν τελείωσε η σκηνή χοροπηδάγαμε όλοι σαν παιδιά, αγκαλιαζόμασταν, βγάζαμε φωτογραφίες που το καταφέραμε. Μας βγήκε με την πρώτη, δεν χρειάστηκε δεύτερη», είπε η Ευαγγελία Μουμούρη.