Η Εριέττα Μανούρη απαντά για την σχέση με τον Αναστάση Ροϊλό

Εριέττα Μανούρη

Είναι μαζί οι πρωταγωνιστές από τις "Άγριες Μέλισσες";

Στην κάμερα του «Ευτυχείτε» και την δημοσιογράφο Χριστιάνα Κοχλατζή μίλησε η Εριέττα Μανούρη. Η νεαρή ηθοποιός, που φέτος απολαμβάνουμε τόσο στις «Άγριες Μέλισσες» όσο και στο «Γυναίκα χωρίς όνομα», μίλησε μέσα σε όλα για τον συμπρωταγωνιστή της, Αναστάση Ροϊλό και τα δημοσιεύματα που τους θέλουν να είναι ζευγάρι.

«Είχε πολύ πλάκα το πως βρέθηκα στο Γυναίκα χωρίς όνομα! Είχα χαρεί πάρα πολύ με την ακρόαση που είχα κάνει για τις Άγριες Μέλισσες και περίμενα. Με πήραν από την Γυναίκα Χωρίς Όνομα, κάναμε τη συνάντηση και επειδή δεν είχα κάποιο νέο και τους εμπιστεύτηκα πολύ τους ανθρώπους, είπα να το κάνω. Μετά, όμως, «καπάκι» ήρθε το τηλεφώνημα από τις Άγριες Μέλισσες» σημείωσε χαρακτηριστικά η Εριέττα Μανούρη προσθέτοντας πως «ευτυχώς έκατσαν όλα πολύ όμορφα, μπόρεσα να κάνω και τα δύο και είμαι πολύ χαρούμενη για αυτό».

Όσον αφορά τα επόμενα επεισόδια στις «Άγριες Μέλισσες» και αν θα βρεθεί εκ νέου σε αυτά, η νεαρή ηθοποιός απάντησε πως «δεν έχω κάποια ενημέρωση ακόμα, θα δούμε! Θα ήθελα και γω να επιστρέψει η Βαλεντίνη. Δεν ξέρω, δεν το ξέρω ακόμα».

Όταν η δημοσιογράφος τη ρώτησε για την προσωπική της ζωή και τα δημοσιεύματα που την θέλουν ζευγάρι με τον συμπρωταγωνιστή στης «Άγριες Μέλισσες», Αναστάση Ροϊλό, η Εριέττα Μανούρη απάντησε με χαμόγελο. «Προσωπική ζωή έχω, όλοι έχουμε χρόνο για προσωπική ζωή. Αν θέλουμε δηλαδή κάπου να αφιερώσουμε χρόνο στον εαυτό μας, μπορούμε να το κάνουμε. Όπως έχω ξαναπεί, όμως, δεν θέλω να απαντάω για αυτά τα θέματα γιατί δεν υπάρχει λόγος».

«Είναι αυτό που λέμε, προσωπική ζωή. Είναι δική μου και την κρατάω για μένα» κατέληξε η νεαρή ηθοποιός.